Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μαθήτρια από την Πετρούπολη στα μετάλλια της Microsoft

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2024



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 για 22η χρονιά, o Ελληνικός τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist 2024.


  • Στην φετινή προκριματική φάση που συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα, ο όμιλος TÜV AUSTRIA, μέσω της θυγατρικής του εταιρίας ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε τους 100 καλύτερους χρήστες του στις εφαρμογές του Microsoft Office, για να συμμετάσχουν στον Ελληνικό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist 2024


Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία της η κα. Ιωάννα Λυτρίβη, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η οποία δήλωσε:

  • «Ο θεσμός του Πανελληνίου Τελικού Microsoft Office Specialists, βρίσκεται πλέον υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, καταδεικνύοντας τη σημασία κοινών πρωτοβουλιών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Μόνο έτσι μπορούμε να πηγαίνουμε μπροστά, με συνεργασίες και συνέργειες, προσφέροντας ποιοτικές ευκαιρίες κατάρτισης και εκπαίδευσης για όλες τις ηλικίες. Θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τους δασκάλους που στηρίζουν τη διαρκή εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών τους, αλλά κυρίως τους συμμετέχοντες, όχι μόνο για τις διακρίσεις τους αλλά και για την προσπάθειά τους να μαθαίνουν και να εξελίσσονται».


H πρωτοβουλία υποστηρίζεται έμπρακτα από τη Microsoft στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, δεδομένου ότι αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης σε καινοτόμες τεχνολογίες και τη προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

  • Η Κυριακή Πέτσα κατέκτησε το Xάλκινο μετάλλιο στην ενότητα του Word, στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist. Η Κυριακή είναι μαθήτρια Α΄ Λυκείου του 5ου ΓΕΛ Πετρούπολης. Επιπλέον, η εξαιρετική επίδοσή της στην προκριματική εξέταση, όπου πέτυχε το τέλειο σκορ 1000, αποδεικνύει την υψηλή της γνώση στον τομέα των εφαρμογών Office.


Το εκπαιδευτικό εθελοντικό εγχείρημα ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥin της σχολής Πληροφορικής ExpertIN, έκανε ανοιχτή πρόσκληση στην Κυριακή, για ένταξή της στα τμήματα Υποτροφιών. Ένα πρόγραμμα ανάδειξης ταλέντων ήταν η απαρχή για την μετέπειτα πορεία της.

Η Κυριακή προετοιμάστηκε εξ αποστάσεως από τη Γεωργία Μαρουσιάδου, φοιτήτρια Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).


Ευχόμαστε στην Κυριακή πολλές επιτυχίες σε κάθε νέο της βήμα και να είναι η επόμενη Πρωταθλήτρια.

 







 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας