Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ένωση Γονέων Πετρούπολης: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ - Αυτή η ζωή δε μας αξίζει! Μας αξίζει, αντίθετα, ζωή με δικαιώματα για εμάς και τα παιδιά μας!

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2024

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την Ένωση Γονέων Πετρούπολης

 

Την ίδια στιγμή που η λαϊκή οικογένεια βάλλεται από την ακρίβεια και τα τεράστια έξοδα που έχει να αντιμετωπίσει σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητα, οικογένεια συμπολιτών μας στην οδό Ναϊάδων, κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο, καθώς το σπίτι της έχει πλειστηριαστεί και αγοραστεί από τουριστική επιχείρηση.

 

  • Η συγκεκριμένη υπόθεση προκαλεί πραγματικά οργή, αφού η εταιρεία Do Value ζητούσε 35.000 ευρώ για να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός και η οικογένεια τους έδινε 29.000. Για 6.000 ευρώ βγάλανε το σπίτι στο σφυρί για να το πάρει μια τουριστική εταιρεία.

 

Αυτό, δε, που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο αποτροπιασμό είναι ότι αν έδιναν λίγες μέρες περιθώριο, είναι πιθανό η οικογένεια να έβρισκε το συνολικό ποσό. Τα «κοράκια , όμως βιάστηκαν ώστε να χαθεί το σπίτι για την οικογένεια.

 

  •           Η κατάσταση αυτή δεν είναι ξένη και μακριά από εμάς τους γονείς, που μοχθούμε να ανταπεξέλθουμε στην σημερινή πραγματικότητα και που μαζί με την ακρίβεια και τους μισθούς πείνας, αντιμετωπίζουμε τα τεράστια έξοδα ακόμα και για την μόρφωση των παιδιών μας. Που δυσκολευόμαστε κάθε φορά να βγει ο μήνας και να μην στερήσουμε τα βασικά στα παιδιά μας.

 

          Αυτή η ζωή δε μας αξίζει! Μας αξίζει, αντίθετα, ζωή με δικαιώματα για εμάς και τα παιδιά μας!

 

          Εμείς οι γονείς, οι Σύλλογοι μας στα σχολεία και η ‘Ένωση Γονέων έχουμε μεγάλη εμπειρία στο τι σημαίνει αλληλεγγύη και στο πως με όπλο αυτή μπορούμε να αποτρέψουμε και να καταφέρουμε πολλά.

 

          Το συγκεκριμένο σπίτι θα μπορούσε να είναι το δικό μας!

 

          Καλούμε όλους τους Συλλόγους, τους γονείς, τους νέους να καταδικάσουν την απόφαση έξωσης των συμπολιτών μας και δείξουν ξανά την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και να αποτελέσουν με τη στάση τους τείχος προστασίας για αυτή την οικογένεια.

 

ΤΟ ΔΣ 

Ένωση Γονέων Πετρούπολης

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας