Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έξωση, στην Πετρούπολη, σε 80χρονη με σοβαρά προβλήματα υγείας!...

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2024

 

 



Ενημέρωση από το δήμο για νέα απόπειρα έξωσης στην Πετρούπολη

 

 

Ακόμα και η λέξη ντροπή δεν είναι αρκετή ώστε να χαρακτηρίσει όσα κάνουν τράπεζες και funds, για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους αξιοποιώντας το αντιδραστικό νομικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις. Τα κοράκια επιχειρούν να πετάξουν στον δρόμο 80χρονη χαμηλοσυνταξιούχο στην Πετρούπολη, με σοβαρά προβλήματα υγείας!...
    
Με εξώδικη αναφορά δίνουν «περιθώριο» μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη στην 80χρονη ώστε να εγκαταλείψει το σπίτι (πρώτη κατοικία) της στην οδό Αγίας Γλυκερίας!!! Η ηλικιωμένη, η οποία είναι μόνη της χωρίς παιδιά και έχει χάσει τον σύζυγό της, ζει με μια σύνταξή χηρείας μόλις των 540 ευρώ το μήνα ενώ έχει και χρόνια προβλήματα υγείας!!

Να μην το επιτρέψουμε!! Τα σωματεία και οι φορείς της πόλης μαζί με τη Δημοτική Αρχή στέκονται στο πλευρό της ηλικιωμένης και δεν θα αφήσουν να πέσει το σπίτι της στα χέρια των αρπακτικών.

Θα συνεχίσουν να παλεύουν ενάντια στην πολιτική που δημιουργεί φτώχεια και ανεργία, που πετάει στον δρόμο συνανθρώπους μας για να κερδίζουν οι τράπεζες και τα funds.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας