Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πετρούπολη: Παιδιά και γονείς απόλαυσαν τις δύο πρώτες εκδηλώσεις των «Μικρών Βιβλιοεξερευνητών»

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2024

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες εκδηλώσεις της δράσης «Μικροί Βιβλιοεξερευνητές» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης.

 

Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, με την αίθουσα να γεμίζει από παιδικές φωνές και χαμόγελα. Τα παιδιά γνώρισαν τη σπουδαία Μαρία Κάλλας, χόρεψαν και ζωγράφισαν, με την εξαιρετική καθοδήγηση της συγγραφέως Δέσποινας Μπογδάνη – Σουγιούλ (20/10), και απόλαυσαν την αφήγηση του βιβλίου «Ένας Γκρινιάρης Σκίουρος» από τη συγγραφέα Όλγα Παπαδογεωργάκη, διασκεδάζοντας και συμμετέχοντας σε δημιουργικές δραστηριότητες (13/10).

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κατερίνα Τσεπέρκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Τσιακίλος και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τον Πολιτισμό Βάσω Πουλογιαννοπούλου και Παναγιώτης Κολέλης.

Η δράση «Μικροί Βιβλιοεξερευνητές» φιλοδοξεί να ενισχύσει τη σχέση των παιδιών με το βιβλίο και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία Αναζήτηση, Γνώση και Pickabook.

Επόμενη εκδήλωση των «Μικρών Βιβλιοεξερευνητών» την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 17:00, με το βιβλίο «Ο Τετραπέρατος – Πώς να εξοντώσετε τον δάσκαλό σας». Το βιβλίο πραγματεύεται τα θέματα του σχολικού εκφοβισμού και της νεανικής παραβατικότητας, προτάσσοντας ως αντίβαρο την αξία της οικογένειας και της φιλίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 210 5025250.

 










 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας