Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χρηματοδότηση βελτιωτικών παρεμβάσεων από το Υπ.Εσ., πλέον του 1,5 εκ. ευρώ, για σχολεία & κλειστά γυμναστήρια της Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2024

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, και ο Ειδικός Συνεργάτης του Σταύρος Ντρες, συναντήθηκαν σήμερα (25/10) με τον Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

 Ο κύριος Σίμος έθεσε στον Υπουργό το ζήτημα της αναντίστοιχης με τις πραγματικές ανάγκες κρατικής χρηματοδότησης και τα πολυεπίπεδα ζητήματα που αυτό το γεγονός δημιουργεί, καθώς και την υποστελέχωση των Υπηρεσιών.

Συνέπεια αυτών είναι να εμποδίζεται η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των δημοτών καθώς και η υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη η Πετρούπολη.

Όπως έκανε γνωστό ο κύριος Λιβάνιος, τις επόμενες μέρες, θα δοθεί μια έξτρα δόση κρατικής χρηματοδότησης για τις λειτουργικές ανάγκες των Δήμων και μία επιπλέον για τη λειτουργία των σχολείων.

Επίσης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό πως υπάρχει ώριμη μελέτη για εργασίες και παρεμβάσεις βελτίωσης των σχολείων, ύψους 1 εκ. 100 χιλιάδων ευρώ, καθώς και προμελέτη για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των κλειστών γυμναστηρίων στην πόλη, ζητώντας του αμφότερα τα έργα να ενταχθούν στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου.

Ο κύριος Λιβάνιος έκανε δεκτά τα αιτήματα και άμεσα θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες, στο θεσμικό πλαίσιο, κινήσεις για την υλοποίηση της δέσμευσής του.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας