Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Προτάσεις χρηματοδότησης έργων συνολικού ύψους 19.100.000 Ευρώ υπέβαλε ο Δήμος Χαϊδαρίου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2021

Ο  Δήμος Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε την υποβολή στο  πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προτάσεων χρηματοδότησης έργων συνολικού ύψους 19.100.000 Ευρώ.  

 

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης  Ντηνιακός δήλωσε σχετικά:  «Οι προτάσεις   που υπέβαλε ο Δήμος Χαϊδαρίου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης είναι  ώριμες και επαρκώς τεκμηριωμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος. Όλες αφορούν έργα και παρεμβάσεις ουσίας , που ανταποκρίνονται στις άμεσες ανάγκες της πόλης μας και  στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.  Μαζί με τις προτάσεις και μελέτες έργων που έχουν ήδη υποβληθεί για χρηματοδότηση από άλλες πηγές, έχουμε σχεδιάσει  και ωριμάσει μέσα σε ενάμιση χρόνο έργα συνολικού ύψους 30 εκατομμυρίων. Προχωράμε μπροστά, με σκληρή δουλειά κάνουμε το Χαϊδάρι ξανά πρότυπο σε όλη την Αττική. 

Ευχαριστώ θερμά όλα τα στελέχη του Δήμου που κόπιασαν ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πόλη». 

 

Οι προτάσεις που υπέβαλε ο Δήμος Χαϊδαρίου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης είναι οι εξής:

 

 «Δράσεις για τη λειτουργική αναβάθμιση εγκαταστάσεων και σχολείων του Δήμου»,   προϋπολογισμού 3.444. 476,96  Ευρώ. Αφορά την αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και προαύλιων χώρων για περισσότερες από 20 σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων.

 «Βιοκλιματικές παρεμβάσεις αναβάθμισης στο Κεντρικό Χαϊδάρι»  με προϋπολογισμό  8.866.819,31  Ευρώ.  Μια μεγάλη αστική ανάπλαση με νέες διαμορφώσεις πεζοδρομίων, πλατειών, πλακοστρώσεων, κοινόχρηστων χώρων  στις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης μας.  

 «Ωρίμανση έργων Δήμου Χαϊδαρίου»  με προϋπολογισμό  591. 248,76 Ευρώ. Περιλαμβάνει την εκπόνηση δυο μελετών. Κυκλοφοριακή μελέτη για το σύνολο της πόλης και μελέτη αστικής ανάπλασης για την περιοχή του Δάσους. 

 «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Χαϊδαρίου» με  προϋπολογισμό 2.272.110,85 Ευρώ. Αφορά την προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων, μεταξύ αυτών και 3 καινούργια λεωφορεία, για τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων του Δήμου και την εξοικονόμηση καυσίμων. 

 «Ψηφιακές υπηρεσίες Δήμου Χαϊδαρίου»  συνολικού προϋπολογισμού 2.574.978,00 Ευρώ. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και λειτουργιών «έξυπνης πόλης» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου και την άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών. 

«Δράσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Αποβλήτων στον Δήμο Χαϊδαρίου» συνολικού προϋπολογισμού  1.103.476,60  Ευρώ. Αφορά τη δημιουργία σταθερών και κινητών «γωνιών ανακύκλωσης» με διαλογή στην πηγή και χωριστή συγκέντρωση των διάφορων ανακυκλώσιμων ειδών. 

«Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας  (προσεισμικός έλεγχος)» με προϋπολογισμό 51.900 Ευρώ. 

«Χαϊδάρι: Ψηφιακή περιήγηση στον τόπο και στον χρόνο», με προϋπολογισμό 197.210 Ευρώ. Η συγκεκριμένη δράση  εντάσσεται στις εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας