Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Την Κυριακή 26/9, περιήγηση στους Ιστορικούς Τόπους του Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2021

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με τη δράση «Περιήγηση στους Ιστορικούς Τόπους του Χαϊδαρίου με λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας».

Σκοπός της δράσης είναι να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για τα οφέλη της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και ειδικότερα της Δημοτικής Συγκοινωνίας Χαϊδαρίου έναντι του Ι.Χ.

Η περιήγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με εκκίνηση από το Δημαρχείο στις 16:30.

Η διαδρομή του λεωφορείου θα είναι κυκλική με σύντομες στάσεις στην Ιερά Οδό (στο σημείο του σωζόμενου ίχνους της αρχαίας χάραξης) στις 16:45, στη Μονή Δαφνίου στις 17:00, στον αρχαίο ναό της Αφαίας στις 18:00 και τέλος στον Πύργο Παλατάκι και στο κτίριο «Ν. Γύζη» στις 18:30.

Σε κάθε Ιστορικό Τόπο και Μνημείο θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από τον Γιάννη Ιγγλέση, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Συλλέκτη – Ερευνητή ιστορικών ντοκουμέντων Χαϊδαρίου.

Η συμμετοχή των κατοίκων στην περιήγηση μπορεί να γίνει είτε με επιβίβαση στο λεωφορείο από το Δημαρχείο είτε με απευθείας μετάβαση τους στα σημεία των ξεναγήσεων.

Κατά την εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από την διάδοση του κορωνοϊού. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 25/9 στο e-mail του Γραφείου Δημότη

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 






 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας