Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ελένη Μπέλλα π. αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου - Ανακοίνωση για το χαμηλό – συμβολικό αντίτιμο από τον ΑΟΑ Χαϊδαρίου για τη χρήση των γηπέδων τένις

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2022

 

Με αφορμή την καταβολή αντιτίμου 300 ευρώ μηνιαίως στο δήμο, από τον ΑΟΑ Χαϊδαρίου για τη χρήση των γηπέδων τένις η π. αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου κα Ελένη Μπέλλα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δήμαρχε, ποιανού συμφέροντα υπηρετείς;


Του επώνυμου παράγοντα που στόχος του είναι από την περιουσία του Δήμου να αυξήσει τα κέρδη του ή του Χαϊδαριώτη που πασχίζει καθημερινά για μια αξιοπρεπή διαβίωση;

  • Αλήθεια, έχεις έρθει ποτέ στη θέση του δεύτερου; Προφανώς και όχι, γιατί αν είχες έρθει, το πρώτο μέλημά σου θα ήταν αυτόν να υποστηρίξεις.

Τα βρήκατε με την κυρία Χατζή λέει το τοπικό σάιτ << Χαϊδάρι Σήμερα >> το οποίο δεν κρύβει τη χαρά του. Δεν είχα καμία αμφιβολία, γι' αυτό άλλωστε με την αντικατάστασή μου κλείσατε το μάτι στην κ.Χατζή

  • Ο Δήμος από τον όμιλο τένις της κυρίας Χατζή, θα εισπράττει 300 ευρώ το μήνα και η κυρία Χατζή για τη χρήση των γηπέδων τένις του Δήμου, θα εισπράττει για λογαριασμό του ομίλου, 50 - 60 ευρώ το μήνα από κάθε μέλος του (300 περίπου μέλη) + έσοδα από διοργάνωση τουρνουά + συνδρομές από την ομοσπονδία τενις !!!

Δήμαρχε, έκανες τους υπολογισμούς;;;
Λάθος, απαράδεκτο και αδικαιολόγητο κύριε Δήμαρχε.

  • Εφόσον ο όμιλος δεν διαθέτει δικά του γήπεδα και χρησιμοποιεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις για τις αθλητικές του δραστηριότητες, αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να διασφαλίσεις από την κυρία Χατζή , την πρόεδρο του ομίλου, ότι όλα τα αθλούμενα μέλη του θα καταβάλλουν στον όμιλο χαμηλή συνδρομή, μόνο για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων και βεβαίως κανένα χρηματικό αντίτιμο ούτε στον όμιλο, καθώς και σε καμία άλλη αθλητική ομάδα της πόλης μας.

Οφείλεις επίσης να διασφαλίσεις την δυνατότητα άθλησης σε όλα τα γήπεδα τένις και των πολιτών που δεν είναι μέλη του ομίλου, γιατί τα γήπεδα, όλα τα γήπεδα, ανήκουν σε όλους τους Χαϊδαριώτες.
Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις την ευκαιρία σε όλες τις Χαϊδαριώτικες οικογένειες, αγόγγυστα να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν για τα παιδιά τους την εγγραφή τους είτε στο δημοτικό πρόγραμμα, είτε στον όμιλο, είτε ελεύθερα με ραντεβού.

  • Αυτό είχες υποχρέωση να πράξεις Δήμαρχε από την πρώτη στιγμή, εφόσον πρόκειται για δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι να διαπραγματεύεσαι την περιουσία που ανήκει σε όλους τους Δημότες, με ένα πρόσωπο, που με αδιαφανή και προκλητικό τρόπο, την εκμεταλλευόταν επί 10 χρόνια προς όφελός της.

‘Έχουν κατ’ επανάληψη δημοσιευτεί τεκμηριωμένα άρθρα για το σκάνδαλο των μπλε γηπέδων τένις, για το πώς κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τους λίγους και εκλεκτούς. Δυστυχώς όμως ακόμη και τώρα δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης όλοι και το ύψος των συνδρομών για τα μέλη του ομίλου, συνεχίζει να είναι ανεξέλεγκτο.

  • Γιατί άραγε δεν έχουν πρόσβαση στα συγκεκριμένα γήπεδα τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο δημοτικό πρόγραμμα τένις; Δεν ανήκουν αυτά τα γήπεδα σε όλους;

Μετά λύπης μου Δήμαρχε διαπιστώνω μια από τα ίδια και το χειρότερο όλων, είναι ότι αυτό το άδικο, άνισο και παράνομο καθεστώς σε βάρος των Χαϊδαριωτών, επιχειρείς να το ξεπλύνεις με 300 αργύρια το μήνα.


ΥΓ. Φυσικά από την αντιπολίτευση που έχει ευθύνες για όλα αυτά, δεν περίμενα καμία αντίδραση, εφόσον οι ίδιοι το δημιούργησαν και το συντήρησαν, όμως από την σημερινή Δημοτική Αρχή που συντάχθηκα μαζί της, περίμενα να μην δειλιάσει, να μη συμβιβαστεί και να επιβάλει το δίκαιο, το νόμιμο και το ωφέλιμο για όλους τους Χαϊδαριώτες.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας