Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δημήτρης Τσατσαμπάς - Δημοτικός σύμβουλος: Ο πεζόδρομος της Καραΐσκάκη στο Χαϊδάρι δικαιούται τον σεβασμό όλων και δεν τον έχει...

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2022

 

 Ο Δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς ανακοίνωσε άρθρο με τίτλο
Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ Η ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ που έχει ως εξής:

 


Ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης μας βήμα βήμα χάνεται σε βάρος της ποιότητας ζωής των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών της.


Τα φυσικά χαρακτηριστικά του ιστορικού πεζόδρομου της Καραϊσκάκη έχουν κυριολεκτικά αφεθεί στην τύχη τους χωρίς προστασία, χωρίς έλεγχο, χωρίς φροντίδα. 


Ο Δήμος επί χρόνια παρουσιάζεται αδύναμος αλλά και για ανομολόγητους λόγους απρόθυμος να σταματήσει αυτή την αρνητική εξέλιξη.


Ο πεζόδρομος της Καραϊσκάκη ως χώρος για περίπατο, για αναψυχή, για ξεκούραση, για εργασία δικαιούται τον σεβασμό όλων και δεν τον έχει...


Ο χαρακτηρισμός του ως ιστορικός πεζόδρομος δεν του προσδόθηκε τυχαία για αυτό και μόνο η υποβάθμιση του είναι για το Χαϊδάρι λάθος ανιστόρητο.
Αναζητούνται λοιπόν οι δυνάμεις και τα πρόσωπα που όχι με λόγια αλλά με πράξεις θα τολμήσουν τη ριζική αντιστροφή της φθίνουσας εικόνας του.
Και κάτι ακόμη:
όταν ανέχεσαι μια αυθαιρεσία τότε η ίση μεταχείριση επιβάλει να τις ανεχτείς όλες και από όλους... με τις συνέπειες προβλέψιμες.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας