Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακους σταθμους και ΚΔΑΠ μεσω ΕΣΠΑ στον Δημο Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2022

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι από σήμερα 02 Αυγούστου 2022 ώρα 14:00 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 23:59 η ηλεκτρονική υποβολή των για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σε Πρόγραμμα της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2022-2023.

 
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.
Για την εξασφάλιση της συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.


Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αντλούνται μέσω διεπαφών, όπου αυτό είναι δυνατό ή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή αρχείου pdf.


Οι ενδιαφερόμενες/οι, εφόσον επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), την οποία οφείλουν να προσκομίσουν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Συνοχής κι Αλληλεγγύης του Δήμου Χαϊδαρίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της επιλογής τους.


Τηλέφωνα επικοινωνίας στον Δήμο Χαϊδαρίου: 2132047249, 2132047250, 2132047357
Επίσης, για την εξυπηρέτηση των Αιτούντων και των Φορέων λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο της ΕΕΤΑΑ στο 210-5214600 και E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας