Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Το Χαϊδάρι είπε ένα μεγάλο όχι στα σχέδια δημιουργίας μονάδας φυσικού αερίου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2023

 


 

Ανακοίνωση της διοίκησης σχετικά με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Χαϊδαρίου, της Διαπαραταξιακής επιτροπής και των συλλόγων της πόλης για τα σχέδια δημιουργίας μονάδας φυσικού αερίου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά:

 Παρά τη δυνατή βροχή, πολλές εκατοντάδες Χαϊδαριώτες συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου για να εκφράσουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στα σχέδια δημιουργίας μονάδας φυσικού αερίου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

 Για να υπερασπιστούμε το φυσικό περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων, το μέλλον και την προοπτική της πόλης μας.


Στείλαμε σήμερα ένα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας. Ζητάμε τη δέσμευση όλων των κομμάτων για μια τροποποίηση του νόμου με την οποία θα αποκλείονται χρήσεις φυσικού αερίου ή παραγωγής ενέργειας στα Ναυπηγεία. Όποιος σκοπεύει να βάλει σε περιπέτειες την πόλη που ζούμε, να είναι βέβαιος ότι θα μας βρει όλους μαζί απέναντί του.






















 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας