Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χαϊδάρι - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΙΕΞΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ “LIFE RUN 2023”

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2023

Μέσα στο καταπράσινο και μαγευτικό τοπίο του Βοτανικού Κήπου στο Χαϊδάρι, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο αγώνας δρόμου “LIFE RUN 2023”.
Η διεξαγωγή του αγώνα περιελάβανε δύο διαδρομές 4 και 8 χιλιομέτρων ήταν εξαιρετικά επιτυχής και σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών αφού συμμετείχαν περισσότεροι από πεντακόσιοι δρομείς.
Στον αγώνα συμμετείχαν γνωστοί Ολυμπιονίκες, επώνυμοι αθλητές και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

  • Ύστερα από κλήρωση, οι δρομείς με τους αριθμούς 494, 539 και 693 κέρδισαν από μία ετήσια συνδρομή στα γυμναστήρια ALTERLIFE, BODYFIT και THE CONCEPT και παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα στο τηλέφωνο 2109765100 προκειμένου να παραλάβουν τη διατακτική του δώρου τους. Το δώρο είναι μεταβιβάσιμο και οι τυχεροί μπορούν να το προσφέρουν σε πρόσωπα τα οποία επιθυμούν.

Ενδεικτικός αριθμός από φωτογραφικό υλικό του αγώνα καθώς και τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του αγώνα www.liferun.gr
O ηλεκτρονικός σύνδεσμος ο οποίος οδηγεί στο πλήρες φωτογραφικό υλικό του αγώνα με πολλές εκατοντάδες φωτογραφίες, προκειμένου οι δρομείς να έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν φωτογραφίες οι οποίες τους ενδιαφέρουν.

  • Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ευχαριστεί τους δρομείς για τη συμμετοχή τους, τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές του αγώνα, τη Διοίκηση του Βοτανικού Κήπου και όσους συντέλεσαν στην πραγματικά μεγάλη επιτυχία του αγώνα.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας