Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χαϊδάρι: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του ΚΑΠΗ στη Γρηγορούσα

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση του δήμου Χαϊδαρίου:

 

Παραδόθηκε σε χρήση το πλήρως ανακατασκευασμένο κτίριο του ΚΑΠΗ της Γρηγορούσας. Οι όμορφοι και περιποιημένοι χώροι του κτιρίου υποδέχθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ και έγιναν ξανά το αγαπημένο στέκι τους. Σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ. 

  • Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ Δήμητρα Δούμουρα επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ και συζήτησαν με τα μέλη του. Ο Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε:

«Η μέριμνα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Οι νέες εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ Γρηγορούσας είναι λειτουργικές και αισθητικά καλαίσθητες, όπως αρμόζει σε έναν χώρο όπου περνάνε αρκετές ώρες την ημέρα πολλοί συμπολίτες μας.

  • Η βελτίωση της ποιότητας ζωής της Τρίτης Ηλικίας δεν εξαρτάται μόνον από τις υποδομές. Από τη νέα Δημοτική θητεία υλοποιούμε δυο καινούργιες δράσεις. Το πρόγραμμα «Υγιής και Ενεργός Γήρανση» για το οποίο υπάρχουν Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και την πλατφόρμα τηλεϊατρικής και τηλεφροντίδας για την υποστήριξη της αυτόνομης διαβίωσης των ηλικιωμένων. Για να κάνουμε το Χαϊδάρι μια πόλη πρότυπο και στη φροντίδα της Τρίτης Ηλικίας.»

 

 

Αν

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας