Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μοιράζουν στα σχολεία του Χαϊδαρίου φυλλάδιο του ΚΚΕ και του Μ. Σελέκου, γεμάτο ψέματα! - καταγγελία της παράταξης Χαϊδάρι ξανά

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023

 

Καταγγελία της παράταξης Χαϊδάρι ξανά - Βαγγέλης Ντηνιακός Προς την Λαϊκη Συσπείρωση.

Μοιράζουν στα σχολεία του Χαϊδαρίου φυλλάδιο του ΚΚΕ και του Μ. Σελέκου, γεμάτο ψέματα!

Οι μηχανισμοί του ΚΚΕ επιδιώκουν να μπλέξουν τα σχολεία στην προεκλογική αντιπαράθεση, να κάνουν ειδική πολιτική για τους ψηφοφόρους – μαθητές της Γ Λυκείου.

Η πολιτική τους αυτή στηρίζεται στην παραπληροφόρηση. Ανάμεσα όμως στα πολλά αναληθή που γράφουν στο φυλλάδιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ξεχωρίζει το ότι δήθεν ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός «θέλει να φέρεi σταθμό LNG».

Ενώ ο ίδιος ο Μ. Σελέκος πριν λίγους μήνες ψήφισε τις κινητοποιήσεις κατά του LNG που οργάνωσαν ο Δήμος και οι τοπικοί Σύλλογοι. Και έβγαζε «πύρινους» λόγους στη συγκέντρωση του Δήμου και των Συλλόγων στην Πλατεία Δημαρχείου κατά του LNG, δίπλα στον Δήμαρχο και σε όλα τα μέλη του ΔΣ.

Αδίστακτα όμως οι κομματικοί μηχανισμοί που τον στηρίζουν λένε τώρα ψέματα σε 17χρονους μαθητές ! Βάζουν τη διχόνοια και τον φανατισμό μέσα στα σχολεία, με προσωπικές επιθέσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Επιδιώκει άραγε σκόπιμα το ΚΚΕ να προκαλέσει εντάσεις στα σχολεία του Χαϊδαρίου; Εμείς καλούμε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σε αυτοσυγκράτηση.

Η σωστή απάντηση στις προκλήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η αδιαφορία. Αλλά και η αποφασιστική ψήφος την Κυριακή υπέρ του Βαγγέλη Ντηνιακού. Το Χαϊδάρι δεν θα γυρίσει πίσω στην εποχή της πλήρους κομματικοποίησης, ακόμη και των μαθητών.


Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας