Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου στης καταγγελείες της παράταξης Χαϊδάρι ξανά - Βαγγλέλης Ντηνιακός

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου με αφορμή μια ανάρτηση του κ. Ντηνιακου ο οποίος φαίνεται ενοχλημένος επειδή υποψήφιοι και φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μοίραζαν φυλλάδια σε μαθητές.


Δεν γνωρίζει ο κ. Ντηνιακός ότι οι μαθητές της τρίτης Λυκείου έχουν δικαίωμα ψήφου στις ερχόμενες εκλογές και μάλιστα χρειάζεται να ενημερώνονται ελεύθερα για να μπορούν ελέυθερα να επιλέξουν ποιον δήμαρχο θέλουν; 
Εκτός αν θέλει να τους το κόψει και αυτό το δικαίωμα…


Όσο για την εγκατάσταση σταθμού LNG και ηλεκτροπαραγωγής στο Σκαραμαγκά ακόμα χρωστάει ο κ. Ντηνιακός απαντήσεις στο λαό. 


Ποτέ δε μάθαμε γιατί δεν απαίτησε την απόσυρση του σχετικού άρθρου του Νομοσχεδίου που επιτρέπει αυτές τις χρήσεις γης στην περιοχή μας και γιατί ακόμα δεν έχει προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την απόδοση της προβλήτας 4 στους Χαϊδαριώτες. 


Τέλος οι μαθητές έχουν γνώμη και δύναμη πραγματικά να επιλέξουν τον δήμαρχο τους, δήμαρχο στο πλευρό τους, μπροστάρη στους αγώνες τους για σύγχρονα σχολεία και μόρφωση όπως τους αξίζει.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας