Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα παρουσία της Δημοτικής Αρχής

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2024Ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, σε μια εκδήλωση – γιορτή στα γήπεδα του συλλόγου.

  • Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος παρευρέθηκε στην εκδήλωση συγχαίροντας τον Σύλλογο για την μεγάλη δραστηριότητα που έχει, και έχει κάνει τα αθλητικά του τμήματα μια οικογένεια. Στάθηκε στην σημασία του να αθλούνται να παιδιά, να κοινωνικοποιούνται, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία διαμορφώνεται και η προσωπικότητά τους.

Όπως είπε, και στην προηγούμενη θητεία της τωρινής Δημοτικής Αρχής υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με τον Σύλλογο και θα υπάρξει ακόμα καλύτερη τώρα. Ανέφερε επίσης πως αξίζει χειροκρότημα η προσπάθεια των γονιών, που με όλες τις καιρικές συνθήκες πηγαίνουν τα παιδιά τους στον Σύλλογο να αθληθούν και τα παρακολουθούν ενισχύοντας τις προσπάθειές τους. Ευχήθηκε τέλος μια δημιουργική χρονιά με επιτυχίες σε όλα τα παιδιά.

  • Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Καθημερινότητας Νίκος Σταθόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Βορέας.


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας