Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χαϊδάρι: Το χρονικό της απομακρύνσης των αυτοκινήτων από την Πλατεία Ηρώων και η κατηγορίες προς την προηγούμενη δημοτική αρχή

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2024

 

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ο Δήμος Χαϊδαρίου κάνει την ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με την  απομακρύνση των παρανόμων παρκαρισμένων αυτοκινήτων, απο την Πλατεία Ηρώων.
 

Συγκεκριμένα αναφέρει:
Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων Κώστα Σταθά, αποκρύνθηκαν από την Πλατεία Ηρώων τα παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα.


Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει πως το επόμενο διάστημα θα επανατοποθετηθούν μεταλλικές μπάρες ασφαλείας που θα εμποδίζουν την είσοδο οχημάτων στην πλατεία.


ΥΓ. Μετά την παρέμβαση παρέμεινε ένα αυτοκίνητο και μόνο προσωρινά, επειδή δεν βρέθηκε ο οδηγός του


Υστερα το απόγευμα της Κυριακής, δημοσιέυεται μια ακόμη ανακοίνωση απο τον Δήμο στην οποία, κατηγορεί την την προηγούμενη δημοτική αρχή, οτι απομάκρινε τα κάγκελα απο την πλατεία.


Και αναφέρει:


Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης για την απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων στην Πλατεία Ηρώων, η Δημοτική Αρχή του Χαϊδαρίου υπενθυμίζει πως στην συγκεκριμένη πλατεία είχαν τοποθετηθεί κάγκελα προκειμένου να μην παρκάρουν οχήματα.


Κάγκελα είχαν τοποθετηθεί και στον πεζόδρομο της Στρατάρχου Καραϊσκάκη, προκειμένου να οριοθετηθούν τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων στον πεζόδρομο.


Τα κάγκελα αυτά όμως τα αφαίρεσε ο κ.Βαγγέλης Ντηνιακός όσο ήταν Δήμαρχος Χαϊδαρίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει το σημερινό πρόβλημα, το οποίο έχει δημιουργηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και κατα τη διάρκεια της δικής του θητείας.
Η Δημοτική Αρχή καλεί τον κ. Ντηνιακό αντί να κουνά το δάχτυλο και να ρίχνει ευθύνες στην νέα διοίκηση του Δήμου, να κάνει την αυτοκριτική του και να αναλάβει ευθύνες γι αυτή την κατάσταση.


Η Δημοτική Αρχή επίσης τονίζει πως η πλατεία και ο πεζόδρομος είναι για να τον χαίρονται ελεύθερα και χωρίς κίνδυνο οι κάτοικοι και τα παιδιά, και ξεκαθαρίζει πως θα δράσει σε αυτή την κατεύθυνση το επόμενο διάστημα και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επερχόμενη τοποθέτηση κάγκελων στην Πλατεία Ηρώων, προκειμένου να μην παρκάρουν οχήματα.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας