Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου - Δήλωση του Δημάρχου Μιχάλη Σελέκου για την επίθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2024

Δήλωση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου για την τραμπούκικη επίθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κώστα Γαργάλα, από εκλεγμένο με την διοίκηση του Αχιλλέα Μπέου.

  • «Η Δημοτική Αρχή του Χαϊδαρίου καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κώστα Γαργάλα, από Δημοτικό Σύμβουλο της διοίκησης του Αχιλλέα Μπέου.


Η επίθεση αυτή του εκλεγμένου με την διοίκηση Μπέου συνδέεται άμεσα με την δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης υπέρ του λαού του Βόλου, κάτι το οποίο η Δημοτική Αρχή πολεμά με λύσσα.

  • Είναι δεδομένο πως δεν είναι τυχαίο το ότι η επίθεση αυτή έγινε τώρα, την ώρα που υπάρχουν σχέδια για εγκατάσταση σταθμού αποθήκευσης - επαναεριοποίησης LNG στο λιμάνι του Βόλου, μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη για τον λαό της περιοχής, στην αποκάλυψη των οποίων συνέβαλε και ο Κώστας Γαργάλας προσωπικά. Σχεδιασμοί που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε υπάρχουν και για τον Σκαραμαγκά και που η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου έχει αποκαλύψει και αντιπαλεύει μαζί με τον λαό.


Η διοίκηση Μπέου για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως έχει περίσσια «μαγκιά» και «νταηλίκι» απέναντι στα αιτήματα του λαού και όσους τα εκφράζουν, αλλά την ίδια ώρα είναι ο καλύτερος εκφραστής μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

  • Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν ξεκάθαρο και σταθερό μέτωπο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας