Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σύσκεψη με φορείς πραγματοποίησε ο Δήμος Χαϊδαρίου με αφορμή τη κινητοποίηση στις 21 Απριλίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2024



Σύσκεψη με σωματεία, συλλόγους, την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Χαϊδαρίου και άλλους φορείς της πόλης πραγματοποίησε ο Δήμος Χαϊδαρίου, με σκοπό την οργάνωση της κινητοποίησης στις 21 Απριλίου στις 11:00 στην Πλατεία Δημαρχείου.


Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος ανοίγοντας τη σύσκεψη τόνισε να οξυμένα προβλήματα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης, αλλά και το πως αυτά επηρεάζουν τις παροχές του Δήμου και την προσπάθειά του ώστε οι υπηρεσίες προς σχολεία, πολιτισμό, αθλητισμό να βελτιωθούν σημαντικά και διαρκώς να αναβαθμίζονται.

Ζήτησε τη συνεργασία των φορέων και τον κοινό βηματισμό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην εθελοντική συμβολή που πρέπει να έχουν οι σύλλογοι στην αντιπυρική περίοδο με τις ομάδες που συγκροτούν, κάτι που τους κάλεσε να κάνουν και φέτος.

Από την πλευρά τους οι φορείς επιβεβαίωσαν τις δυσκολίες που υπάρχουν στην λειτουργία τους λόγω του ασφυκτικού οικονομικού πλαισίου, αναφέροντας παράλληλα και τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, όπως αυτές για βελτιώσεις στην υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων, των δομών πολιτισμού, του αθλητισμού κτλ.



Φορείς και Δημοτική Αρχή ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την κινητοποίηση του Δήμου Χαϊδαρίου, ώστε να διεκδικήσουν δυναμικά όλα όσα δικαιούνται.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας