Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου - Περιοδεία του ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2024



Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος περιόδευσε στο Χαϊδάρι, στην οδό Στρατάρχου Καραϊσκάκη, το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο.


Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ συνομίλησε με κόσμο στα μαγαζιά της περιοχής και στον δρόμο, ο οποίος του εξέφρασε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά και που τα βγάζει όλο και πιο δύσκολα πέρα, αλλά και τις ανησυχίες του για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με την γενοκτονία του Παλαιστιανιακηού λαού από το Ισραήλ, αλλά και με την πορεία της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος τόνισε πως η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που «επιστρέφει» στον λαό, μέσα από την αποκάλυψη όσων συζητώνται και ψηφίζονται στην ΕΕ, μέσα από την ενίσχυση των αγώνων απέναντι σε αυτές τις βάρβαρες πολιτικές που ψηφίζουν όλα τα άλλα κόμματα μαζί στο Ευρωκοινοβούλιο και εφαρμόζουν στη χώρα μας οι κυβερνήσεις, διαχρονικά. 

Απέναντι στις πολιτικές που εκτινάσσουν την ακρίβεια στα ύψη και καθηλώνουν τους μισθούς και που την ίδια ώρα εμπλέκουν τη χώρα μας σε πολέμους, με δισ.ευρώ να δίνονται σε εξοπλισμούς και σε αποστολές για τα συμφέροντα των λίγων, την ώρα που ο λαός δεν έχει νοσοκομεία, σχολεία κτλ.
Σημείωσε πως το βασικό διακύβευμα και αυτών των εκλογών είναι το να δυναμώσει η καλή του λαού καθώς όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα θα είναι εδώ και στις 10 Ιουνίου. Και για να γίνει αυτό πρέπει να έχει δεχτεί πλήγμα η στρατηγική της ΕΕ και τα κομματα που προσπαθούν τα την εξωραΐσουν, μέσα από την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας