Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου - Εργασίες τοποθέτησης νέου ταρτάν στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Δάσους - Κλειστό το στάδιο

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2024

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει πως ξεκίνησαν την Τρίτη 9 Ιουλίου οι εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέου αθλητικού τάπητα ταρτάν, στο στίβο του 1ου Αθλητικού Κέντρου Δάσους Χαϊδαρίου, στα πλαίσια υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαϊδαρίου για αναβάθμιση των αθλητικών χώρων.

  • Ως εκ τούτου, το στάδιο (γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου) θα μείνει κλειστό για όσο γίνονται οι εργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν όλο τον Ιούλιο και θα συνεχιστούν τον Αύγουστο (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ολοκλήρωσή τους).


Με την αντικατάσταση του ταρτάν και τις εργασίες αναβάθμισης στα γήπεδα τένις, στο κλειστό και στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ και στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου που προηγήθηκαν, αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο και ασφαλές Αθλητικό Κέντρο.

  • Η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως ο αθλητισμός είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου και θα συνεχίσει να διεκδικεί χρηματοδοτήσεις για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών του Δήμου, καθώς και για τη δημιουργία νέων.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας