Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 19 Ιουλίου τα Summer Camp του Δήμου Χαϊδαρίου.

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2024

 

Φέτος τα Summer Camp έγιναν για πρώτη φορά με το καινούργιο πλαίσιο, αφού πλέον με νόμο έχει καταργηθεί η Κοινωφελής Επιχείρηση που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, κάτι που σήμαινε τεράστιες δυσκολίες σε πρακτικά ζητήματα (από τις μετακινήσεις μέχρι και την προμήθεια υλικών), για τα οποία ο Δήμος έπρεπε να βρει λύσεις.

 

  • Παρ’ όλα τα εμπόδια, ο Δήμος Χαϊδαρίου έπραξε το καλύτερο δυνατό ώστε μέσα από τα Summer Camp να στηριχτούν οι οικογένειες που τα είχαν ανάγκη, καθώς οι γονείς είναι εργαζόμενοι, αλλά και να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με το βάρος να δίνεται φέτος στον πολιτισμό.


Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν, παρακολούθησαν εργαστήρια εικαστικών και μουσικής στο κτήριο της Στέγης Πολιτισμού, συζήτησαν με τους υπεύθυνους της Πολιτικής Προστασίας για τους σεισμούς και τις πυρκαγιές, συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, ποδόσφαιρο, τένις, βόλεϊ),  ενώ ξεναγήθηκαν και στον Βοτανικό Κήπο.

  • Επίσης, ο Δήμος Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους εργαζόμενους που δούλεψαν για το Summer Camp, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.


Καλό καλοκαίρι!

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας