Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου: Απάντηση στην προκλητική ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 06 Αυγούστου 2024

Ο Δήμος Χαϊδαρίου απάντησε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου για την ανακοίνωση που εξέδωσε με τίτλο

“Έξωση” του Α.Ο. Χαϊδαρίου από το Γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης” :

Απάντηση στην προκλητική ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου, με μία ανακοίνωση, γεμάτη προκλητικές ανακρίβειες, υβριστικούς χαρακτηρισμούς και ψέματα επιτίθεται, με έναν χυδαίο και άκρως προσβλητικό τρόπο, κατά της δημοτικής αρχής και εργαζομένων του Δήμου και ταυτόχρονα προσβάλλει και το ίδιο το λαό του Χαϊδαρίου, καθώς το σωματείο χρησιμοποιεί τις υποδομές της πόλης δωρεάν.

Υποστηρίζει το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου ότι «δήθεν» η δημοτική αρχή προσπαθεί να κάνει «έξωση» στο σύλλογο από το γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης».

Τεράστιο ψέμα που δεν έχει καμία βάση και προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τους σκοπούς και τις μεθοδεύσεις που κρύβει.

Η Δημοτική Αρχή ποτέ δεν έθεσε τέτοιο θέμα για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!

Επειδή το θέμα έχει προκύψει για τις ώρες που παραχωρούνται από το Δήμο, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ γήπεδα για χρήση από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν έδρα στο Χαϊδάρι, οφείλουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας, που οι διοικούντες τον Α.Ο. Χαϊδαρίου επιχειρούν να διαστρεβλώσουν, να ενημερώσουμε υπεύθυνα για τα τεκταινόμενα.

Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που προτάθηκε από την υπηρεσία και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου παίρνει για την φετινή χρονιά συνολικά περισσότερες ώρες σε σχέση με πέρυσι!

Προφανώς οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Χαϊδαρίου το γνωρίζουν, γιατί ήταν παρόντες στην συνάντηση που συζητήθηκε το πρόγραμμα αυτό, αλλά άγνωστο σε εμάς για ποιους λόγους επιλέγουν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα!!

Επιπλέον γνωρίζουν ότι όταν σε λίγους μήνες παραδοθούν και τα 2 γήπεδα 5χ5 στο πάρκο Ιστορικής Μνήμης, τότε είναι σίγουρο ότι θα «ανασάνουν» όλες οι ομάδες, αφού θα πάρουν επιπλέον ώρες. Και αυτό οι εκπρόσωποι του Α.Ο. Χαϊδαρίου το γνωρίζουν, γιατί έγινε ξεκάθαρο από την πλευρά μας στην συνάντηση μας αλλά ΚΑΙ αυτό επιλέγουν να το αποσιωπήσουν.

Μας εκπλήσσει λοιπόν και μας προκαλεί και απορία ως προς την σκοπιμότητα που «υπηρετεί» η ανακοίνωση αυτή της Διοίκησης του Α.Ο. Χαϊδαρίου.
Ας μας πουν λοιπόν: Πως γίνεται να παίρνουν περισσότερες ώρες από πέρυσι και συγχρόνως να τους γίνεται «έξωση» από το γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης», όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους;;;

Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου μας προσκλήθηκαν και συμμετείχαν οι ομάδες της πόλης μας στην προσπάθεια διαμόρφωσης όσο το δυνατόν καλύτερου προγράμματος για τα γήπεδα, για να μην υπάρχουν αδικίες και παράπονα.

Στη συνάντηση διατυπώθηκαν οι θέσεις και οι προτάσεις των ομάδων και το τελικό πρόγραμμα διαμορφώθηκε, αφού πάρθηκαν υπόψη πολλές από αυτές τις προτάσεις και έγιναν βελτιώσεις, με δεδομένο πάντα ότι τα γήπεδα αυτή τη στιγμή είναι 2 και οι ανάγκες όλων των ομάδων πολύ μεγάλες.

Σεβόμαστε και τιμούμε την Ιστορική Ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου, τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της πόλης μας, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία και έχει γερές υποδομές, με ακαδημίες στις οποίες αθλούνται πολλά παιδιά.

Η αγάπη μας όμως προς την ομάδα δεν μας επιτρέπει να αφήσουμε κάποιους «παράγοντες» να την «κοντύνουν» με τις άθλιες, χυδαίες και προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν στην απαράδεκτη και προσβλητική ανακοίνωση κατά της δημοτικής αρχής αλλά και υπαλλήλων του Δήμου.

Ο λαός της πόλης μας γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους την αλήθεια και πρόσφατα με την ψήφο του έβαλε τέλος στα ψέματα, τις συκοφαντίες και την έπαρση. Ωστόσο ορισμένοι, με «όχημα» την ιστορική ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου, χυδαιολογούν και χρησιμοποιούν ανυπόστατες κατηγορίες σε τέτοιο βαθμό, που μπορούν εύκολα να γίνουν αντικείμενο ποινικής διερεύνησης.

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανήκει στους απλούς, αγνούς και άδολους φιλάθλους του που τον ακολουθούν, στα εύκολα και στα δύσκολα, εδώ και πολλά χρόνια και στέκονται μακριά από τα μικροπολιτικά συμφέροντα και παιχνίδια λίγων «παραγόντων» που επιχειρούν, όπως φαίνεται, να χρησιμοποιήσουν τον Ιστορικό Α.Ο. Χαϊδαρίου για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς.

Οι φίλαθλοι του Α.Ο. Χαϊδαρίου δεν αλλάζουν ομάδα σαν τα πουκάμισα, ούτε εμπιστεύονται όσους «αγοράζουν» ομάδες για να γίνουν ιδιοκτήτες τους. Και αυτή είναι μία ουσιώδης διαφορά για το πώς βλέπουμε εμείς τον αθλητισμό. Εμείς πιστεύουμε ότι λόγο στις ομάδες πρέπει να έχουν όλοι όσοι συμμετέχουν σ’ αυτές, από οποιοδήποτε πόστο (αθλητές – προπονητές – γονείς - φίλαθλοι) και να παράγεται κοινωνικό και διαπαιδαγωγικό έργο. Οι διοικούντες του Α.Ο. Χαϊδαρίου θέλουν ένα κλειστό ολιγομελές «κλαμπ» που θα παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια.

Βασικό συστατικό στοιχείο ενός αθλητικού σωματείου είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών με ήθος και αξίες. Κάτι που γίνεται στις ακαδημίες του Α.Ο Χαϊδαρίου, με τους σημαντικούς και αξιόλογους προπονητές που έχει.

Όμως η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου έχει κυριολεκτικά «ξεφύγει», έχοντας μία αλαζονική, υποτιμητική και προσβλητική συμπεριφορά που εκφράζεται και απέναντι στις άλλες ομάδες της πόλης μας που έχουν εκατοντάδες αθλητές σ΄ όλα τα τμήματά τους και ανθρώπους στις διοικήσεις τους και προπονητές που μοχθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες κ΄ αυτοί.

Υ.Γ.1 Εκφράζει άραγε το ύφος και το περιεχόμενο αυτής της απαράδεκτης ανακοίνωσης τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ.;

Υιοθετούν πράγματι και προσυπογράφουν το άκρως προσβλητικό και δυσφημιστικό περιεχόμενό της, το οποίο προσβάλλει βάναυσα τόσο τα μέλη της δημοτικής αρχής όσο και υπαλλήλους του Δήμου;;;
Υ.Γ.2 Συνάδουν άραγε αυτού του τύπου οι επιθέσεις, που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, με το πλαίσιο καλής συνεργασίας που πρέπει να έχει η ομάδα με το Δήμο Χαϊδαρίου, που της παρέχει δωρεάν τις δημοτικές υποδομές;;; Αναλαμβάνει άραγε την ευθύνη το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου να διαρρήξει με δική του, αποκλειστικά και μόνο, ευθύνη τις σχέσεις του σωματείου με το Δήμο;;;

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς