Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου - Απάντηση στη νέα ανακοίνωση της Διοίκησης του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2024

Απάντηση στη νέα ανακοίνωση της Διοίκησης του ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου:

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση η επαφή με τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας να γίνεται μέσω ανακοινώσεων και βέβαια δεν το επιλέξαμε.

  • Όμως είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε για τελευταία φορά, προκειμένου να γίνει σαφές σ΄ όλους τους Χαϊδαριώτες το τι ακριβώς συμβαίνει και κυρίως για το τι κρύβεται πίσω απ΄ όλα αυτά.


Το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου κατάλαβε ότι η ακατανόητη, χυδαία φρασεολογία εναντίον της διοίκησης του Δήμου και εργαζομένων δεν βοηθάει, απεναντίας η ομάδα χάνει στην εκτίμηση όλων, γι΄ αυτό και άλλαξε συντάκτη και ύφος στη νέα ανακοίνωση. Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα θετικό βήμα.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ορισμένα ζητήματα:

  • Το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου σωστά ακυρώνει τον τίτλο της πρώτης ανακοίνωσης περί «έξωσης» από το γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Η δήθεν «έξωση» της ομάδας ήταν μόνο στην φαντασία των διοικούντων του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Ποτέ δεν μπήκε τέτοιο ζήτημα από τη διοίκηση του Δήμου.


Σχετικά με τις ώρες επαναλαμβάνουμε και με όλα τα στοιχεία ότι στο σύνολο των ωρών στα 3 γήπεδα (Τάκης Χαραλαμπίδης, ΚΕΒΟΠ, 6ο Γυμνάσιο) ο Α.Ο. Χαϊδαρίου έχει περισσότερες ώρες από πέρυσι. Με την παράδοση των 2 γηπέδων 5χ5 εννοείται ότι οι Ακαδημίες του Α.Ο. Χαϊδαρίου θα πάρουν αρκετές ώρες επιπλέον στο «Τάκης Χαραλαμπίδης».
Να θυμίσουμε την προσφορά της τωρινής δημοτικής αρχής στην προηγούμενη θητεία της το 2014- 2019.

Γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης»

-Βάλαμε νέο χλοοτάπητα στην θέση ενός παλιού, φθαρμένου και επικίνδυνου
-Εγκαταστήσαμε 2η εξέδρα για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους ώστε να πάρει άδεια η ομάδα για τους αγώνες της.
-Βάλαμε καθίσματα στις εξέδρες
-Τοποθετήσαμε αλεξικέραυνο για να μην κινδυνεύουν οι αθλητές
-Βελτιώσαμε συνολικά τις εγκαταστάσεις και τα αποδυτήρια του γηπέδου.

-Στο αθλητικό Κέντρο (ΚΕΒΟΠ) εγκαταστήσαμε νέο χλοοτάπητα σ΄ ένα γήπεδο που έμοιαζε με οργωμένο χωράφι.

Τα 2 γήπεδα 5χ5 στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης (δίπλα στο ΑΤΤΙΚΟ) δεν θα παραδοθούν στα μέσα του 2025, όπως εσκεμμένα αναφέρει το ΔΣ του Α.Ο. Χαϊδαρίου, αλλά μέχρι το τέλος του 2024 όπως τους έχουμε ενημερώσει.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου στην συνάντηση που έγινε σ΄ ένα αρκετά καλό κλίμα, έκαναν παρατηρήσεις και προτάσεις για επιπλέον ώρες, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες και δεσμευτήκαμε ότι θα δούμε πιθανές διορθώσεις.
Με τον Πρόεδρο του Α.Ο. Χαϊδαρίου συζητήσαμε επίσης θέματα βελτίωσης των εγκαταστάσεων για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες της ομάδας.

Απ΄ ότι φαίνεται όμως κάποιοι που θέλουν να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2028, ήθελαν να διαρρήξουν αυτό το καλό κλίμα συνεργασίας που είχε δημιουργηθεί, σε βάρος βέβαια της ομάδας, των αθλητών και των γονιών τους.

Σας καλούμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, να απομονώσετε αυτές τις συμπεριφορές και να ασχοληθούμε όλοι μαζί με το καλό της ομάδας και του Αθλητισμού γενικότερα.

Αυτές τις ημέρες, σε πολύ καλό κλίμα συνεννόησης με άλλες ομάδες που επιδιώκουν τη συνεργασία προσπαθούμε να βρούμε λύσεις εξομάλυνσης πιθανών προβλημάτων.

Αντίθετα όμως, η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου για τους δικούς της λόγους επέλεξε την σύγκρουση με τον χειρότερο προσβλητικό τρόπο, με μία ανακοίνωση για την οποία θα πρέπει να ντρέπονται οι συντάκτες της.

Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να πλήξουν με άδικο τρόπο την δημοτική αρχή, να είναι σίγουροι ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Και είναι ανέντιμο να χρησιμοποιούν σαν όχημα την Ιστορική μας ομάδα για να εξυπηρετήσουν την στόχευσή τους για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ευχόμαστε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο Χαϊδαρίου (Διοίκηση- προπονητές- αθλητές- γονείς- παλαίμαχους- φιλάθλους) καλό καλοκαίρι, να επιστρέψουν υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες στον Αθλητισμό και γενικότερα στην ζωή τους.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας