Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Β. Ντηνιακός: Ψεύδεται ο κύριος Σελέκος στην απάντησή του - Μπαράζ απαντήσεων και ανταπαντήσεων στο Χαϊδάρι!

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2024

 

Απάντηση στον κύριο Σελέκο δημοσίευσε ο κ Β. Ντηνιακός σχετικά με το προηγούμενο δελτίο τύπου της διοίκησης με τίτλο "Ο κ. Ντηνιακός συνεχίζει την προσφιλή του τακτική των fake news - Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον κ. Βαγγέλη Ντηνιακό για το ταρτάν" που έχει ως εξής:

 Δεν θα σχολιάσουμε όλα τα ψέμματα που αναφέρει ο κύριος Σελέκος στην απάντησή του. Για όλα τα θέματα-κάμερες, ποδηλατόδρομος, haidari hub, έχουμε απαντήσει σε δελτία τύπου με συγκεκριμένα στοιχεία στα ψέμματα και στις συκοφαντίες του τα οποία και δεν μπόρεσε ποτέ ο ίδιος να αντικρούσει. 

  • Μάλιστα για το Haidarihub, ακόμα και ο πρώην-πλέον-Αντιδήμαρχος Οικονομικών του, στο Δημοτικό συμβούλιο παραδέχτηκε σε δικό μας ερώτημα ότι τη χρηματοδότηση, εμείς την είχαμε εξασφαλίσει μέχρι να βάλουν λουκέτο οι ίδιοι.

Για το ταρτάν , διαφωτίσαμε με στοιχεία τους Δημότες πώς γίνονται οι τελικές επιμετρήσεις στα έργα. Πώς εμείς διαχειριστήκαμε τις αποκλίσεις για μέρος της ίδιας σύμβασης πέρυσι, και πώς το διαχειρίστηκε ο ίδιος φέτος με τα σημερινά και γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν λογικό να μην γνωρίζει τις διαδικασίες αφού στην πρώτη του πενταετία 2014-2019-και όχι τετραετία- τα μόνα έργα που “ακούμπησε” ήταν 2 χλοοτάπητες. 

  • Ο ίδιος όμως προκαλεί και ειδικά τους άνεργους Δημότες μας όταν συνεχίζει να παραπλανεί για το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ προσπαθώντας να κρύψει τα «γραμμάτιά» του. Στο πρόγραμμα ΔΥΠΑ που ο Δήμος συμμετέχει στη μισθοδοσία, ΕΠΙΛΕΓΕΙ ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα πρόσωπα που θα εργαστούν. Ας αναρωτηθούν και ας ψάξουν ειδικά οι άνεργοι Δημότες μας τους οποίους καθόλου δεν σέβεται, ποιούς έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ ο κύριος Σελέκος να δουλέψουν στο Δήμο. Μήπως έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ ανάμεσά τους, πέρα από κομματικούς και μόνιμους συνοδοιπόρους του, άτομα που συκοφαντούσαν ανθρώπους και παρατάξεις από συγκεκριμένη παράταξη που μάλιστα στο δεύτερο γύρο μεταπήδησαν στον συνδυασμό του?

Μήπως μία εξ αυτών-και επειδή η συκοφαντία και η ψευτιά είναι η προσφιλής τακτική του κύριου Σελέκου-αντί να καθαρίζει- τοποθετήθηκε παράνομα στο Γραφείο Δημότη για να «διαφωτίζει» τον κόσμο?Αν όχι κύριε Σελέκο, ή «αν μέχρι σήμερα δεν το γνωρίζατε», διότι μαζί με τις επιμετρήσεις, τις εντάξεις και τις χρηματοδοτήσεις έργων, μπορεί και αυτό να σας έχει «ξεφύγει», κάνατε ή θα κάνετε κάτι πάνω σε αυτό?

  • Υ.Γ Η σημερινή παραίτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών που εδώ και μήνες προμηνύετο, ανέδειξε για τους γνωρίζοντες τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις αυτής της Δημοτικής αρχής στην υλοποίηση των παρασκηνιακών συμφωνιών τους- τα προεκλογικά«γραμμάτια» που λέγαμε. Με αυτά ασχολούνται σε καθημερινή βάση.Εκεί έχουμε φτάσει.

Χαϊδάρι Ξανά

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας