Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου - Με μεγάλη επιτυχία το Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2024

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου «Δωδωναίων Φως», υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου.

Το κέφι, ο χορός, η παραδοσιακή μουσική και το καλό φαγητό ήταν άφθονα, με τον κόσμο --που κατέκλυσε την πλατεία Δημαρχείου- να περνά μια πολύ όμορφη βραδιά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου Δημήτρης Σούκης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αλλά και τον Δήμο για τη συνεργασία.

Από τη μεριά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα σημείωσε πως είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοια ανταμώματα, καθώς οι λαϊκές παραδόσεις διατηρούν την επαφή μας με τις ρίζες μας. Παράλληλα συνεχάρη τον Σύλλογο για τη διοργάνωση και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σταθάς, Ναουάφ Δαουάχερ, Ελένη Θερμού, Λεωνίδας Βουλγαρίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Τζανοπούλου, Βαγγέλης Ντηνιακός, Βασίλης Καρατζαφέρης, Αγγελική Ρηγάκη - Γκανά και Βασίλης Τσίτσος. 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας