Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου στην απεργιακή κινητοποίηση στο ΨΝΑ Δαφνί

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2024

 

Στην πύλη του ΨΝΑ Δαφνί συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι το Συλλόγου Εργαζομένων, στα πλαίσια της απεργίας ενάντια στο νομοσχέδιο που διαλύει τις δημόσιες δομές Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Στην απεργιακή κινητοποίηση, συμμετείχε αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, και αντιπροσωπείες σωματείων εργαζομένων στο χώρο της υγείας, της ΑΔΕΔΥ, του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών και συλλόγων γυναικών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΨΝΑ Δαφνί μιλώντας στους συγκεντρωμένους, τόνισε πως οι εργαζόμενοι δεν πτοούνται από τα «νταηλίκια» της κυβέρνησης, η οποία προσέφυγε στα δικαστήρια κατά της απεργίας και το δικαστήριο την έβγαλε παράνομη και καταχρηστική. Αντιθέτως, προχώρησαν κανονικά στην απεργία (η οποία καλύπτεται από τη σχετική απόφαση και της ΟΕΝΓΕ και της ΠΟΕΔΗΝ) και θα συνεχίσουν κανονικά το επόμενο διάστημα δυναμικά απέναντι σε αυτούς που πραγματικά κλείνουν τα νοσοκομεία, διαλύοντας την Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου από τη μεριά του υπενθύμισε πως η Δημοτική Αρχή είναι στο πλάι των εργαζομένων που αγωνίζονται, και πως είναι σημαντικό πως παρά την κυβερνητική προσπάθεια τρομοκράτησής τους αυτοί δε σκύβουν το κεφάλι αλλά συνεχίζουν, στέλνοντας ισχυρότατο μήνυμα.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σταθάς, Αλεξία Παναγοπούλου, Ελένη Θερμού και Κατερίνα Βελέντζα, ενώ στην κινητοποίηση συμμετείχε και η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΚΚΕ, Βιβή Δάγκα.

Δείτε τα όσα είπε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου:

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας