Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου - Κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση στα γραφεία της doValue ενάντια στον πλειστηριασμό κατοικίας οικογένειας

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2024

 

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου καλεί σε μαζική κινητοποίηση στα γραφεία της doValue (Κύπρου 27, Μοσχάτο) τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 13:30, προκειμένου να μην χαθεί το σπίτι λαϊκής οικογένειας.

  • Τα γνωστά «κοράκια» της εταιρείας διαχείρισης δανείων doValue, αξιοποιώντας το οπλοστάσιο που έχουν δώσει σε funds και εταιρείες οι έως τώρα κυβερνήσεις, και με προκλητικές διαδικασίες και μεθοδεύσεις, προσπαθούν και πάλι να πετάξουν στο δρόμο οικογένεια, η οποία μάλιστα έχει και παιδί 1,5 έτους! Και όλα αυτά για ελάχιστη καθυστέρηση δόσεων (οι οποίες κατά τ’ άλλα καταβάλλονταν κανονικά).


Για να κάνουν πίσω και να μη γίνει ο πλειστηριασμός (έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου) ζητούν υπέρογκα ποσά, τα οποία προφανώς η οικογένεια δεν διαθέτει.

  • Ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα τους περάσει και πως θα βρουν όλο το Χαϊδάρι μπροστά τους!


Καλούμε τα σωματεία εργαζομένων της περιοχής τους αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς, την ένωση και τους συλλόγους γονέων να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση.

  • Κανένα σπίτι οικογένειας στα χέρια τραπεζίτη!

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας