Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον- Στην 32η επέτειο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα, φασίστες αμαυρώνουν με ναζιστικά συνθήματα τα σχολεία του Ιλίου

Κατηγορία: NLP Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2023Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον.


Αυτές τις ημέρες, όχι τυχαία, ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, επέλεξαν να λερώσουν με συνθήματά τους τα σχολεία της πόλης του Ιλίου. Αναγράφοντας εμετικά συνθήματα των Γκαίμπελς και Χίτλερ. Των αυτουργών, δηλαδή, των εγκλημάτων και της δολοφονίας - μεταξύ άλλων - εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σήμερα που συμπληρώνονται 32 χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή καθηγητή, Νίκου Τεμπονέρα, από τον ΟΝΝΕΔίτη τραμπούκο Γιάννη Καλαμπόκα, ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, το παρακράτος, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, παραμένει πιο επίκαιρος από ποτέ.

Αυτές οι προκλήσεις των φασιστών, ούτε πρέπει, ούτε πρόκειται να μείνουν αναπάντητες - Η δημοτική αρχή του Ιλίου καλείται να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση, προτού να είναι αργά.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Ιλίου σε δημοκρατική εγρήγορση, απέναντι σε όσους θέλουν να μας γυρίσουν σε σκοτεινές εποχές.

Καλούμε τη σχολική κοινότητα, να τιμήσει τη μνήμη και τον αγώνα του Νίκου Τεμπονέρα. Απέναντι στις απειλές και τις δολοφονικές πρακτικές των φασιστών, είμαστε όλοι ενωμένοι.

Η θέση των ναζί της Χρυσής Αυγής, των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, είναι στη φυλακή.

Το Ίλιον είναι πόλη δημοκρατική.

Τον δρόμο συνεχίζει και τον δείχνει ο Νίκος Τεμπονέρας.

Καμία ανοχή στο φασισμό - Να παλέψουμε ενάντια στο σύστημα που τον θρέφει.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας