Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μιχαλης Σελεκος : Την Κυριακή, στο Χαϊδάρι, όλοι μαζί κάναμε το άλμα!

Κατηγορία: NLP Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2023Λαϊκή ΣυσπείρωσηΑνακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Μεγάλη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Χαϊδάρι 

 
Μιχάλης Σελέκος: Έχουμε δημοτική αρχή για το λαό, όχι για τους λίγους και τα συμφέροντα
«Δώσαμε μια μάχη, που ήταν νικηφόρα, και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό, που μας φέρνει μπροστά σε νέα καθήκοντα σαν δημοτική αρχή, σε περισσότερες ευθύνες, για να ανταποκριθούμε στην επίλυση τόσο παλιών όσο οξυμένων προβλημάτων που έχει ο δήμος μας όσο και νέων», δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χαϊδαρίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Μιχάλης Σελέκος, μετά την μεγάλη νίκη.
Όπως τόνισε: «Λέγαμε προεκλογικά, και το είπαμε και προχτές ότι απέναντι σε όλα αυτά τα συμφέροντα που τις τελευταίες μέρες αλώνιζαν στο Χαϊδάρι με εκβιασμούς, ότι εμείς απέναντι σε αυτό έχουμε την ψυχή και την καρδιά των Χαϊδαριωτών, που τελικά αυτά ήταν πολύ πιο ισχυρά από τα συμφέροντα. Θέλουμε απόψε να μοιραστούμε τη χαρά με όλους όσους δώσαμε μαζί την εκλογική μάχη, με όσους ξεκινήσαμε αυτό τον ωραίο αγώνα.

  • Εμείς δεν "σηκώνουμε τα μανίκια", όπως λένε κάποιοι όταν κερδίζουν εκλογές, γιατί τον αγώνα τον δίναμε από κάθε θέση και σαν δημοτική αρχή και σαν αντιπολίτευση και μέσα από τους συλλόγους τους μαζικούς φορείς και οπουδήποτε μπορούσαμε. Συνεχίζουμε από άλλη θέση τώρα, και να ξέρουν όλοι ότι θα αντιμετωπίσουμε την κυβερνητική πολιτική, όλα αυτά που σχεδιάζουν για την τοπική διοίκηση από τις ίδιες θέσεις σαν αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Να ευχαριστήσουμε, εκτός από τους φίλους της "Λαϊκής Συσπείρωσης", υποψηφίους και συνεργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και όλους όσους μας βοήθησαν στον β' γύρο των εκλογών που ήταν πάρα πολλοί. Να είναι σίγουροι όλοι οι Χαϊδαριώτες ότι ο δήμος θα είναι ανοιχτός για όλο τον κόσμο.

Εμείς δεν διαχωρίζουμε το λαό με βάση την πολιτική του θέση, θα παλέψουμε μαζί με το λαό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Στην πόλη είχαμε μια δημοτική αρχή που όχι μόνο δεν έλυσε αλλά δημιούργησε και καινούργια προβλήματα, όπως στον Σκαραμαγκά με το LNG, στο αποχετευτικό, στην κοινωνική πολιτική, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση.

  • Το ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, δεν φτάνουν μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι, πρέπει όλοι να συμβάλουμε, και εμείς θα οργανώσουμε λαϊκές συνελεύσεις για να πάρουμε τη γνώμη του κόσμου, να γίνουν προτάσεις, να εντοπιστούν λάθη και δυσκολίες. Θα οργανώσουμε έτσι τη δουλειά μας ώστε να έχουμε δημοτική αρχή για το λαό, όχι των λίγων και των μεγάλων συμφερόντων.

Ο λαός είναι πανίσχυρος, μόνοι τους και όλοι μας, δεν πέρασαν οι μηχανισμοί τους! Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πάμε με νέες δυνάμεις σε όλη την Ελλάδα, με τα αυξημένα ποσοστά που πήραμε στις περιφερειακές εκλογές, έχουμε τη χαρά να έχουμε κερδίσει 5 δήμους και περιμένουμε το αποτέλεσμα και στον Τύρναβο. Πάμε λοιπόν με ενθουσιασμό το επόμενο διάστημα, για έναν δήμο κοντά στο λαό».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας