Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μικρές συμβουλές ευτυχίας

Κατηγορία: ΥΓΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2019



Όλοι έχουμε τις μέρες μας. Εκείνες τις μέρες που ξυπνάς και απλά ξέρεις ότι τίποτα δεν θα πάει καλά. Για κάποιους ανθρώπους, αυτές οι μέρες μπορεί να είναι και ολόκληρες βδομάδες, ή και μήνες. Και επειδή όλοι μας χρειαζόμαστε να ακούσουμε κάτι καλό μερικές φορές, μαζέψαμε τις καλύτερες συμβουλές (ή μήπως είναι απλώς μικρές αλήθειες της ζωής;) για να είμαστε λίγο πιο χαρούμενοι, κάθε μέρα…

*Μια καλή πράξη μετράει πάντα περισσότερο από μια κακία.

*Αν κάτι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, δεν το χρειάζεσαι…

*…ειδικά αν είναι ρούχο.

*Οι επιφανειακοί άνθρωποι δεν έχουν πολλά να σου προσφέρουν, οπότε μην τους βάζεις σε ένα βάθρο για να τους θαυμάζεις.

*Δεν μπορείς να “πείσεις” κάποιον να σε αγαπήσει. Είτε θα συμβεί, είτε όχι. Και μην αφήνεις ένα άτομο να καθορίζει το αν αξίζεις αγάπη ή όχι. Αλλά…

*…η αγάπη είναι αγάπη, και όπως την αναζητάς εσύ, κάποιος άλλος μπορεί να την έχει. Μην νιώθεις πικρία αν δεν την έχεις βρει ακόμα.

*Κάθε φορά που θα νιώσεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια, μην ντραπείς να την ζητήσεις. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, ειδικά αν ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν και χαίρονται για ‘σένα.

*Αν έχεις βρει ποιο είναι το πάθος σου, μην το αφήσεις να φύγει. Ακόμα και με μικρά-μικρά βήματα, μη σταματάς να προσπαθείς να το πιάσεις. Είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια του εαυτού σου.

*Οι άνθρωποι που θες να έχεις γύρω σου πρέπει να σε αγαπούν και να σε στηρίζουν. Να σου αφιερώνουν όσο χρόνο τους αφιερώνεις κι εσύ, και να πιστεύουν στα όνειρά σου. Αυτοί που προσπαθούν να σου κόψουν τα φτερά, απλά δεν το αξίζουν.

*Είσαι σημαντικός. Είσαι σημαντική. Όποια κι αν είναι η θέση σου σ’ αυτόν τον κόσμο, η ύπαρξή σου έχει σημασία, και η φωνή σου δεν πρέπει να σταματήσει να ακούγεται. Και μην αφήσει ποτέ τις κακές φωνές μέσα στο κεφάλι σου να σου αλλάξουν γνώμη.

*Κάθε μέρα είναι μια τέλεια μέρα για να ζήσεις.

Από Αφροδίτη Καλαμάκη

Πηγή: www.in2life.gr

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας