Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων-Καματερού για την εκμίσθωση χώρου στο πάρκο Τρίτση

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2023



Την Παρασκευή το πρωί έγινε κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής στα γραφεία της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης του πάρκου Τρίτση ενάντια στην προγραμματισμένη για τις 10 π.μ. διαδικασία αποσφράγισης προσφορών για πλειοδοτικό διαγωνισμό εμπορικής εκμετάλλευσης χώρου εντός του πάρκου. 


Πιο συγκεκριμένα αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη αναδόχου για την εκμίσθωση υπαίθριου χώρου για παιδικές εκδηλώσεις, προβολές ταινίας και πώληση σνάκ και αναψυκτικών. 


Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι Νίκος Σταματόπουλος και Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού αντίστοιχα. Σε κοινή τους δήλωση σημειώνουν:

«Στηρίζουμε την κινητοποίηση των κατοίκων ενάντια στην εκμίσθωση χώρου εντός του πάρκου που συνιστά μια ακόμα ενέργεια στην κατεύθυνση εμπορευματοποίησης του. 


Ζητάμε να μην προχωρήσει η διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών. Το Πάρκο Τρίτση δεν έχει ανάγκη από εμπορικές δραστηριότητες. Έχει ανάγκη από επαρκή και σταθερή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και στελέχωση με προσωπικό. 


Οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για πάρκο ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας