Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τα συγχαρητήρια του Βασίλη Λώλου στον «παγκόσμιο» Γιώργος Χαραλαμπόπουλο!

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2024

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος συγχαίρει τον  περιστεριώτη Γιώργο Χαραλαμπόπουλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης.

Η δήλωση του

«Μια ακόμη διάκριση ενός αθλητή από τη Δυτική Αθήνα έρχεται να μας κάνει χαρούμενους λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων.  Όλες οι επιτυχίες από τις πιο μικρές ως τις πιο μεγάλες είναι άξιες θαυμασμού!

  • Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά αλλά κι εμού προσωπικά εκφράζουμε τα πιο θερμά  συγχαρητήρια λοιπόν στον Γιώργο Χαραλαμπόπουλο, κάτοικο Λόφου Αξιωματικών με καταγωγή από την Σελιάνα Αχαϊας,  που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία masters των 100+κιλών, στο δεξί χέρι, στο 45ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης (γνωστή σε όλους  ως «μπραντ ντε φερ») που διεξάγεται στη Μολδαβία.

Ένα άθλημα  μακριά από τα φώτα της δημισιότητας, που για να κατακτήσεις την κορυφή χρειάζονται ατελείωτες ώρες προπόνησης,  απαιτούνται θυσίες, προσωπικός χρόνος, μεράκι και αγάπη. Το μόνο «έπαθλο» είναι ένα μετάλλιο και η καταξίωση της προσπάθειας ενός σπουδαίου «μαχητή» όπως ο «γίγαντας ψυχής» Γιώργος Χαραλαμπόπουλος».

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας