Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τους ενοχλεί η φωνή του ΚΚΕ! Ανακοίνωση των κομματικών οργανώσεων Δυτικών ΟΤΑ και Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση των κομματικών οργανώσεων Δυτικών ΟΤΑ και Αγίων Αναργύρων-Καματερού:

Τη Δευτέρα 24 Μάη κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από εργαζόμενους στο Δήμο και δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε στις υπηρεσίες του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, μοιράζοντας μαζικά υλικό για τη συγκέντρωση του Κόμματος στο Σύνταγμα την Πέμπτη 27 Μάη  και την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη συγκρότηση «αναπτυξιακού» οργανισμού. Στο πλαίσιο της περιοδείας έγινε ζωντανή συζήτηση με τους εργαζομένους για τις εξελίξεις της περιόδου και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που θέλει να δουλεύουμε απλήρωτοι όταν και όσο θέλει η εργοδοσία.

Η επικοινωνία με τους εργαζόμενους και η συζήτηση που εξελίχθηκε ενόχλησε την εκλεκτή της κυβέρνησης δημοτική αρχή του κ. Τσίρμπα, μέλους της ΝΔ, που θέλει να μετατρέψει τους εργαζόμενους στο Δήμου σε χειροκροτητές της αντιλαϊκής πολιτικής  και του νέου αντεργατικού εκτρώματος. Που θέλει να τους πείσει ότι είναι για το …καλό τους η συγκρότηση «αναπτυξιακού» οργανισμού στο Δήμο που, μεταξύ άλλων, θα λειτουργήσει ως όχημα για παραπέρα ανατροπές εργασιακών σχέσεων.

Για αυτό ο γνωστός αντιδήμαρχος, μαζί με έναν, επίσης γνωστό, εργαζόμενο, που έφτασε στο σημείο να πει το αμίμητο «θέλω να δουλεύω 24 ώρες, τι πρόβλημα έχει το ΚΚΕ;», έβγαλαν σπυριά με την  παρουσία του ΚΚΕ. Για αυτό και κατά την περιοδεία η δημοτική αρχή έσπευσε να «ελέγξει» την πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων και στέλεχος του ΚΚΕ για το εάν βρίσκεται στη δουλειά της.

Μάταιος ο κόπος τους ! Η προσπάθεια τους να φιμωθεί το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι του με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης έπεσε για μια ακόμα φορά στο κενό. Οι εργαζόμενοι του Δήμου και συνολικά ο λαός και η νεολαία της περιοχής έχουν πλέον πλούσια πείρα, τόσο από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, όσο και από τα «έργα και τις ημέρες» της δημοτικής αρχής.

Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυταπασχολούμενοι της περιοχής, δεν έχουν τίποτα θετικό να περιμένουν από τους δήθεν «σωτήρες», ποικίλων χρωμάτων, που μοναδική έγνοια έχουν να προωθήσουν την πολιτική κυβέρνησης-Ευρωπαϊκής Ένωσης-κεφαλαίου για τη διάλυση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στο βωμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε το λαό της περιοχής να δώσει μαζικό παρών στη συγκέντρωση του ΚΚΕ την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα με ομιλητή το ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Να δυναμώσει τον αγώνα του για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης και συνολικά ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας. Να δώσει μαχητική απάντηση με την οργάνωση της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα μας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς