Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μεγάλη επιτυχία το 1o West Run στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021

Η Δυτική Αθήνα «αγκάλιασε» το 1ο West Run, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Ο πρώτος ημιμαραθώνιος της Δυτικής Αθήνας έγινε πραγματικότητα, σε μία διοργάνωση που στηρίχτηκε στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για τον αθλητισμό και υλοποιήθηκε με την τεράστια συνδρομή των εθελοντών.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε για το 1ο West Run: «Το West Run έγραψε την δική του ιστορία στον Δήμο μας. Το 1ο WestRun ολοκληρώθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο για όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Μεγάλοι και μικροί αθλητές, περήφανοι γονείς, ενθουσιασμένοι θεατές, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και όλοι εμείς που απολαύσαμε τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε αυτή η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή, τη στήριξη και την υπομονή σας. Το WestRun ήρθε για να μείνει και να ανοίξει το δρόμο σε παρόμοιες μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας».

Παρόντες στο West Run ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Βουλευτής Δυτ.Αθήνας Γιάννης Λοβέρδος, η Βουλευτής Δυτικής Αθήνας Χαρά Καφαντάρη, οι Διοικητές του 301 Στρατοπέδου Βάσης Αθανάσιος Στέκος και της Αστυνομίας Γιώργος Μακρής, όπως και τοπικοί φορείς του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Ιλίου και Πετρούπολης κ.κ. Τσιμόγιαννης και Χρυσικός αντιστοίχως.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας