Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

'Εναρξη Εαρινού Κύκλου Σπουδών του Ε.Δ.Α.Π. Αγίων Αναργύρων - Καματερού για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2023

Επιστροφή στα έδρανα για τους σπουδαστές - μέλη του Ελεύθερου Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ( ΕΔΑΠ ) Αγίων Αναργύρων - Καματερού , αλλά και για όσους νέους σπουδαστές επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την δράση που προάγει την εκπαίδευση και την παιδεία .


Το Ελεύθερο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ( ΕΔΑΠ ) των Αγίων Αναργύρων - Καματερού συνεχίζει τη λειτουργία του για 2 ο ακαδημαϊκό έτος . 


Ο εαρινός κύκλος σπουδών ξεκινάει την Τετάρτη 1 η Φεβρουαρίου 2023 και θα διαρκέσει έως και τις 26 Απριλίου 2023. Πλήθος έγκριτων επιστημόνων θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν διαλέξεις στο ΕΔΑΠ και αυτό το εξάμηνο . Μεταξύ των ομιλητών θα είναι η Δρ . Ερμιόνη Δελή , ο Δρ . Σταλίκας Αναστάσιος , οι ψυχολόγοι Ελισάβετ Γεωργίου , Μαίρη Χριστοπούλου και Ηλίας Ραφαήλ , ο διεθνολόγος Γιώργος Υφαντής .

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε σχετικά με τη συνέχιση του ΕΔΑΠ : « Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς , που αγκαλιάσατε το Ελεύθερο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Αγίων Αναργύρων - Καματερού . Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους τους σπουδαστές .

Στόχος μας είναι πάντα να σχεδιάζουμε ξεχωριστές δράσεις για τους δημότες μας ». Τα μαθήματα του ΕΔΑΠ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται υβριδικά , είτε δια ζώσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων , είτε διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας , κάθε Τετάρτη και από τις 19.00 έως τις 21.00. Επισημαίνεται ότι στην αίθουσα υπάρχει προσβασιμότητα και σε ΑμεΑ.Οι αιτήσεις συμμετοχής για νέα μέλη ξεκινούν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023.

Επισημαίνουμε ότι τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, ΔΕΝ χρειάζονται επανεγγραφή.
Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο παρακάτω link:

https://bit.ly/3i5GAZb

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής του ΕΔΑΠ Γκατζέλη Γιώργο στο τηλ: 6973770245 αλλά και από τις 10:00 έως τις 14:00 στα τηλέφωνα: 213-2023655 και 213-2023602

Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η φοίτηση στο ΕΔΑΠ είναι δωρεάν. Σε όσους παρακολουθήσουν ολοκληρωμένα τους κύκλους γνώσης θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης, για την οποία θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μετά το πέρας του εαρινού εξαμήνου και για τους δύο κύκλους σπουδών.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας