Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σταύρος Τσίρμπας: Ο Νίκος Ταμπακίδης ανέδειξε τους Αγίους Αναργύρους, με έργα και δράσεις που απολαμβάνουμε ως πολίτες μέχρι και σήμερα. Θα τον θυμόμαστε για πάντα, με αγάπη και σεβασμό

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2023

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε μετά την απώλεια του πρώην δημάρχου Αγίων Αναργύρων Νίκου Ταμπακίδη:

 


Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ταμπακίδης.
Ο Δήμαρχος, που επί σειρά ετών , ανέδειξε τους Αγίους Αναργύρους, με έργα και δράσεις που απολαμβάνουμε ως πολίτες μέχρι και σήμερα.
Οραματιστής και καινοτόμος αναβάθμισε την πόλη σε όλα τα επίπεδα, αποδεικνύοντας ότι όλα είναι εφικτά όταν υπάρχει όραμα , σχέδιο και επιμονή.
Η αυτοδιοικητική του πορεία αποτελεί έμπνευση για εμάς τη νεότερη γενιά να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του και θα τον θυμόμαστε για πάντα, με αγάπη και σεβασμό.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του,
Καλό ταξίδι Νίκο Ταμπακίδη,
σε ευχαριστούμε για όλα.

 

 Έφυγε σήμερα 22/1/23 από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Νίκος Ταμπακίδης, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

 

Ο Νίκος Ταμπακίδης, φυσικός στο επάγγελμα, διετέλεσε για δύο τετραετίες δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στα τέλη της δεκαετίας του ’80 διευθυντής Περιφερειακών Ραδιοσταθμών της ΕΡΤ. Υπηρέτησε επίσης στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στον τομέα της ποιότητας ζωής.

Ο Νίκος Ταμπακίδης ήταν ένας πραγματικός δάσκαλος για την αυτοδιοίκηση, που ανέδειξε με  προτάσεις και δράσεις. Ως δήμαρχος Αγίων Αναργύρων πέτυχε τη μεγαλύτερη υπογειοποίηση σιδηροδρομικού δικτύου που έχει συμβεί μέχρι τώρα στην Αθήνα – από τις Τρεις Γέφυρες στον Πύργο Βασιλίσσης.

Δεν πίστεψε ποτέ, άλλωστε, ότι οι δυτικές συνοικίες της Αθήνας πρέπει να μείνουν πίσω στην κούρσα της ανάπτυξης. Όπως έλεγε συχνά, θεωρούσε την τοπική αυτοδιοίκηση το καλύτερο ταξίδι.

Ο Ταμπακίδης ως δήμαρχος φιλοξένησε δύο φορές με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και για μεγάλο χρονικό διάστημα παιδιά από τη Σερβία κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας