Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έναρξη για το ΕΔΑΠ Αγίων Αναργύρων-Καματερού την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023

 

Επιστροφή στα έδρανα για τους σπουδαστές - μέλη του Ελεύθερου Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΔΑΠ) Αγίων Αναργύρων - Καματερού, αλλά και για όσους νέους σπουδαστές επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την δράση που προάγει την εκπαίδευση και την παιδεία.


Το Ελεύθερο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΔΑΠ) των Αγίων Αναργύρων - Καματερού συνεχίζει τη λειτουργία του για 3ο ακαδημαϊκό έτος.

Ο χειμερινός κύκλος σπουδών ξεκινάει την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024.

Πλήθος έγκριτων επιστημόνων θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν διαλέξεις στο ΕΔΑΠ και αυτό το εξάμηνο. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι η Δρ. Ερμιόνη Δελή, οι ψυχολόγοι Δήμητρα Λέκκα, Λίλλυ Πέππου και Ειρήνη Καρακασίδου, ο καθηγητής Θεωρίας και πράξης της θρησκευτικής αγωγής κ. Περσέλης, ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας κ. Χρήστου, ο ιστορικός και καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας κ. Κατσάπης, ο Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας κ. Στραβοσκούφης και ο ιστορικός, διδάκτωρ του ΕΜΠ/ΕΚΠΑ κ. Μπογιατζής.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε σχετικά με τη συνέχιση του ΕΔΑΠ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, που αγκαλιάσατε το Ελεύθερο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους τους σπουδαστές».

Τα μαθήματα του ΕΔΑΠ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται υβριδικά, είτε δια ζώσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων, είτε διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κάθε Τετάρτη και από τις 19.00 έως τις 21.00.
Επισημαίνεται ότι στην αίθουσα υπάρχει προσβασιμότητα και σε ΑμεΑ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για νέα μέλη ξεκινούν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023.

Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο παρακάτω link:

https://forms.gle/zMX2Mj1zGRVzQR5J6

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚ ΝΕΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής του ΕΔΑΠ Γκατζέλη Γιώργο στο τηλ: 6973770245 αλλά και από τις 10:00 έως τις 14:00 στα τηλέφωνα: 213-2023655 και 213-2023602

Email επικοινωνίας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η φοίτηση στο ΕΔΑΠ είναι δωρεάν. Σε όσους παρακολουθήσουν ολοκληρωμένα τους κύκλους γνώσης θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης, για την οποία θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μετά το πέρας του εαρινού εξαμήνου και για τους δύο κύκλους σπουδών.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας