Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εκδήλωση Αλληλεγγύης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2024

Καματερό, 14 Ιανουαρίου 2024 , Κυριακή, στο φιλόξενο περιβάλλον του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού, πραγματοποιήθηκε δράση αλληλεγγύης.

Η δράση οργανώθηκε από τους Συλλόγους Γονέων του 1ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Δ.Ρ.Α.Σ.Η. και την συλλογικότητα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ.

Τα γεύματα που ετοιμάστηκαν με μεράκι και αγάπη διανεμήθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, φτάνοντας στα χέρια συμπολιτών μας που τα χρειάζονταν περισσότερο.

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού ενίσχυσαν το μήνυμα αλληλεγγύης μέσω των ζωγραφιών τους, που συνόδευσαν τα γεύματα, προσδίδοντας μια προσωπική και θερμή πινελιά.

Την δράση στήριξαν ο σύλλογος γονέων του 8ου Δημοτικού Αγίων Αναργύρων και η φίλη μας Βασιλική Αλεξοπούλου.

Παραβρεθήκαν, ο Αντιδήμαρχος Νικητόπουλος Σταυρός , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , Σίσκας Γιάννης , Παπακώστας Θέμης, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Ματζουράτος Γιώργος ,ο πρώην διευθυντής 1ου Δημοτικού Μακατσώρης Μιχάλης, ο Πρόεδρος Τσίντζας Νίκος , η Γραμματέας Μάντεση Δήμητρα , το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αγίων Αναργύρων Καματερού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Μουρελάτος Φίλλιπος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Σουρβίνος Κώστας και η Τσαΐρη Ρούλα που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο γονεικό κίνημα της πόλης μας.. Επίσης συμμετείχαν οι αφανείς ήρωες της κάθε δράσης , οι εθελοντές μας. Ο Γιάννης, η Αλεξάνδρα, η Δώρα, η Χριστιάνα(δασκάλα του σχολείου), η Ειρήνη(δασκάλα του σχολείου), η Μαρία, ο Πόλυς, η Φρίντα, ο Γιώργος, η Ειρήνη, η Γιώτα, η Μαριλένα, η Μαρία , η Ηλιάνα, ο Δημήτρης, ο Γιώργος, η Ναταλία και όλα τα παιδιά που παραβρεθήκαν . Επίσης ευχαριστούμε την Χρύσα, την Λίνα και την Ελένη οι οποίες δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας, αλλά στήριξαν την δράση προσφέροντας.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης και η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας Οικονομοπούλου Αγγελική που αγκάλιασε την δράση συμμετέχοντας και η ίδια στην παρασκευή των γευμάτων .

Η δράση αυτή αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της σημασίας της αλληλεγγύης στις κοινωνίες μας. Σε μια εποχή που οι προκλήσεις είναι πολλές και οι ανάγκες αυξάνονται, η συνεισφορά κάθε ατόμου και η συλλογική μας δράση γίνονται ακόμα πιο σημαντικές. Η αλληλεγγύη δεν είναι απλώς μια έννοια, αλλά ένας τρόπος ζωής, μια πράξη αγάπης και φροντίδας προς τον συνάνθρωπο. Μέσω τέτοιων δράσεων, ενισχύεται ο κοινωνικός ιστός και γινόμαστε όλοι λίγο πιο δυνατοί, λίγο πιο συνδεδεμένοι.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!

Συνεχίζουμε!!

 

 

Δελτίο τύπου 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας