Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Σύλλογος Γονέων του 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ συγκεντρώνει ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2024

 

Με την παρακάτω ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων του 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ εξηγεί τους λόγους που συγκεντρώνει ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ:

 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ…Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ  

Ο Σύλλογος Γονέων του 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ από 1/2/2024 και για τις επόμενες 10 μέρες συγκεντρώνει ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της ΓΣ της, για να μπορέσει να γίνει προσθήκη και επέκταση του διπλανού οικοπέδου 423 μ2 που κερδήθηκε με αμετάκλητη δικαστική απόφαση το 2014 , να γίνει άμεσα επισκευή του επικίνδυνου ολισθηρού βοτσαλωτού προαυλίου και να μπορούν τα πρωτάκια μας να έχουν χώρο στέγασης από βροχή και ήλιο τοποθετώντας στέγαστρο στην σιδερένια κατασκευή του προαυλίου  

Σε αυτή μας την προσπάθεια -διεκδίκηση ζητάμε την στήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων , των μελών του ΔΣ της Ένωσης Γονέων , των αντιπροσώπων της ΓΣ της Ένωσης ως ένδειξης αλληλεγγύης και ενίσχυσης για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μα. 

Για αυτό καλούμε όλους τους γονείς του σχολείου να υπογράψουν το επόμενο διάστημα το παρακάτω κείμενο:  “ΠροςΤον Δήμαρχο Κύριο Τσίρμπα Σταύρο

Προς τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κύριο Κοτσίνη Σπύρο

Προς την Νομική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Προς τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Προς την ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Ο Σύλλογός μας θεωρεί σημαντική την ασφάλεια των παιδιών μας στον χώρο του σχολείου.

Οι συνεχείς τραυματισμοί μαθητών τα τελευταία χρόνια αλλά και τα συνεχή αιτήματα του Συλλόγου, που δυστυχώς παραμένουν αναπάντητα από την πλευρά του Δήμου, ως όφειλε, αναδεικνύουν άμεση ανάγκη ο Δήμος να προχωρήσει άμεσα στην επισκευή του επικίνδυνου ολισθηρού βοτσαλωτού προαυλίου.

Για τον λόγο αυτό απαιτούμε:

Α) Άμεσες τεχνικές παρεμβάσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ώστε να μειωθεί η επικίνδυνη ολισθηρότητα του προαυλίου.

Β) Ταυτόχρονα να γίνει Τεχνική Μελέτη για την άμεση ένταξή του στο πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ “ ή σε άλλο πρόγραμμα που αφορά προαύλια σχολείων.

Γ) Να ψηφιστεί και να συζητηθεί η επιδιόρθωσή του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Δ) Άμεσα, στο επόμενο διάστημα να μπει στέγαστρο στη σιδερένια κατασκευή του προαυλίου, ώστε τα παιδιά μας να έχουν έναν χώρο προστασίας από τις καιρικές συνθήκες, καθώς εκεί προαυλίζονται οι μικρές τάξεις.

Ε) Προσθήκη του διπλανού οικοπέδου 423 m2 που έχει κερδηθεί από το σχολείο με αμετάκλητη δικαστική απόφαση του 2014. Να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και η ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε., ώστε να υλοποιηθεί ΑΜΕΣΑ η προσθήκη και ταυτόχρονη προέκταση του προαυλίου του 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Αγίων Αναργύρων.

ΣΤ) Ζητάμε έγγραφη απάντηση των υπηρεσιών του Δήμου, προς την Διεύθυνση του σχολείου και προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Αγίων Αναργύρων.

Με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ μου δηλώνω υπεύθυνα ότι ΣΥΜΦΩΝΩ με τα παραπάνω αιτήματα, ζητάμε να υπάρχει ΕΓΓΡΑΦΗ απάντηση των υπηρεσιών του Δήμου σε χρονικό διάστημα, εντός 20 ημερών, όπως προβλέπεται από τον νόμο και να κατατεθούν οι υπογραφές στις άνωθεν υπηρεσίες του Δήμου, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και σε όποια κρατική υπηρεσία μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά μας.Γιατί η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!!

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας