Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚ ΝΕΟΥ - Έναρξη του εαρινού κύκλου διαλέξεων του ΕΔΑΠ Αγίων Αναργύρων-Καματερού την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2024

Το Ελεύθερο Δημοτικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Αγίων Αναργύρων-Καματερού «ανοίγει και πάλι τις πόρτες του» την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024.

Επιστροφή στα έδρανα λοιπόν για τους σπουδαστές - μέλη του Ελεύθερου Δημοτικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΔΑΠ) Αγίων Αναργύρων - Καματερού, αλλά και για όσους νέους σπουδαστές επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την δράση που προάγει την εκπαίδευση και την παιδεία.

Ο εαρινός κύκλος σπουδών ξεκινάει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024.

Πλήθος έγκριτων επιστημόνων θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν διαλέξεις στο ΕΔΑΠ και αυτό το εξάμηνο. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρης Δαμίγος, ο γενικός γραμματέας της ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ Γιώργος Παυλικάκης και η Νομική Σύμβουλος Βίκυ Τζέγκα, η Ζέρβου Μαρία συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, η ομότιμη καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Λιαντίνη, η εταιρεία εγκυγκλοπαιδιστών ελαιοκομίας θα μας μιλήσουν για τα οφέλη της ελιάς. Ακόμη στο ΕΔΑΠ θα πραγματοποιήσει διάλεξη η Κωνσταντίνα Σκαναβή, καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η κ. Πολυμέρου-Καμηλάκη, τέως Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, οι γιατροί Μιχάλης Νικολάου, Μάρκου Αθηνά επίκουρη καθηγήτρια τμήματος Χημείας, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, επίκουρος καθηγητής Ψυχιατρικής για τον καρκίνο του μαστού και ο καθηγητής Πορτελάνος Σταμάτης πρόεδρος του Ολυμπιακού Κέντρου Φιλοσοφίας και Παιδείας.Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε σχετικά με την έναρξη του εαρινού κύκλου σπουδών του ΕΔΑΠ: «Καλή συνέχεια σε όλους τους σπουδαστές σε αυτό το όμορφο ταξίδι γνώσης».

Τα μαθήματα του ΕΔΑΠ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται υβριδικά, είτε δια ζώσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων, είτε διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κάθε Τετάρτη και από τις 19.00 έως τις 21.00.

Επισημαίνεται ότι στην αίθουσα υπάρχει προσβασιμότητα και σε ΑμεΑ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για νέα μέλη ξεκινούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο παρακάτω link:

https://agan.gov.gr/%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CF%80

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚ ΝΕΟΥ

Η φοίτηση στο ΕΔΑΠ είναι δωρεάν. Σε όσους παρακολουθήσουν ολοκληρωμένα τους κύκλους γνώσης θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης, για την οποία θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μετά το πέρας του εαρινού εξαμήνου και για τους δύο κύκλους σπουδών.

Για πληροφορίες σχετικά με το ΕΔΑΠ καλείτε στα τηλέφωνα 2132023656, 2132023657 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00-15.00.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας