Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος στα εγκαίνια του 12ου Νηπιαγωγείου Καματερού!

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2024

 

Στην τελετή εγκαινίων του υπερσύγχρονου 12ου Νηπιαγωγείου Καματερού παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος.

 

  • Το έργο ξεκίνησε το 2021 και πλέον οι μικροί μαθητές και μαθήτριες απολαμβάνουν ένα ένα σύγχρονο, όμορφο, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, προσαρμοσμένο στα ευρωπαϊκά πρότυπα με πλήρη εξοπλισμό, βιοκλιματικές αίθουσες, οργανωμένες υποδομές και υπέροχους προαύλιους χώρους.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Βασίλης Λώλος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και μεταφέροντας το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά εύχομαι υγεία και χαρά, στα παιδιά, στους νηπιαγωγούς και στους γονείς. Όπου ανοίγει ένα σχολείο, ανοίγει διάπλατα την πόρτα της η μόρφωση, η πρόοδος, το μέλλον των παιδιών μας. Αυτό το πανέμορφο και υπερύγχρονο νηπιαγωγείο αποτελεί λοιπόν το καλύτερο εφόδιο για το νέο ταξίδι τους στη μάθηση. Καλή Σχολική Χρονιά!».

  • Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαριάννα Τουμαζάτου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Μπάμπης Αλεξανδράτος.

 




 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας