Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω εν μέσω χιονιά́

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου με τη συνεργασία της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας. 

 

Λειτουργούν θερμαινόμενες αίθουσες για ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον χιονιά, γίνεται μεταφορά δημοτών σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας για αιμοκάθαρση και εμβολιασμό, συνεχίζονται τα συσσίτια του Δήμου, ενώ επίσης παρέχουν βοήθεια (τρόφιμα, ρουχισμός, κλινοσκεπάσματα) σε ανήμπορους συμπολίτες. 

Να σημειωθεί ότι το Πολιτιστικό́ Κέντρο ”Γιάννης Ρίτσος” θα παραμείνει ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας από τον covid 19. 

Παρακαλούνται όσοι δημότες γνωρίζουν περιπτώσεις αστέγων ή ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από το κρύο να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Ηλία Μάνδρο στο τηλέφωνο 6983219502 και την Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας κα Χαρά Σαμαρά 6972362211.













 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας