Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ευχαριστίες Δημάρχου Γιάννη Γκίκα στους εργαζόμενους του Δήμου Αιγάλεω- Παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες βρέθηκαν στις θέσεις τους

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, με το πέρας των ακραίων καιρικών συνθηκών, εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι παρόλο τις ακραίες καιρικές συνθήκες βρέθηκαν στις θέσεις τους, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες του χιονιά για την πόλη και τους δημότες, εξυπηρετώντας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

 

 

Ειδικότερα, ευχαριστεί τους υπαλλήλους που πλαισιώνουν τις Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας, Κοινωνικής Προστασίας και Πρασίνου, ως καθ’ ύλην αρμόδιους, για τον αλτρουισμό και τον τρόπο που επιτέλεσαν το καθήκον τους, όπως κάνουν καθημερινά, άλλωστε. 

 

Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που δοκιμάζονται οι αντοχές της πόλης και των υπηρεσιών, η υπευθυνότητα και η συνέπειά τους είναι μοναδική και αξιέπαινη. Δίνουν με πειθαρχία, σκληρή μάχη, αφενός για να λειτουργήσει η πόλη και αφετέρου για να εξυπηρετηθούν και προστατευθούν οι δημότες.

Ο Δήμαρχος με σεβασμό και αίσθημα ευγνωμοσύνης, ευχαριστεί από καρδιάς τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας