Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αιγάλεω: Η Ελένη Σταύρου για την απουσία της δημοτικής αρχής στο Μπαρουτάδικο

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2021

Έντονη είναι η ανησυχία για τα μηχανάκια που συνεχίζουν να κυκλοφορούν δίχως έλεγχο στο Μπαρουτάδικο, στο μεγαλύτερο πάρκο της περιοχής. 

Μάλιστα, πολίτες έχουν ξεκινήσει τη συλλογή ψηφιακών υπογραφών για να σταματήσει επιτέλους τα μηχανάκια να περνούν ανενόχλητα ανάμεσα από τον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά στο Άλσος του Μπαρουταδικου. Ο στόχος είναι να αποτρέψουν τον τραυματισμό παιδιών και συνανθρώπων μας από μετακινήσεις δικύκλων εντός του περιφραγμένου άλσους.

Με απορία για τη στάση της δημοτικής αρχής για το θέμα αντέδρασε η Ελένη Σταύρου στα κοινωνικά δίκτυα. 

Συγκεκριμένα η ανάρτηση της αναφέρει: " Κάτοικοι και επισκέπτες, μαζί κι εγώ, που περπατάμε στο Άλσος του Μπαρουτάδικου στο Αιγάλεω διαπιστώνουμε το τελευταίο διάστημα πως έχει καταληφθεί (κυριολεκτικά) από τα μηχανάκια που μπαίνουν και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα σε χώρους που παίζουν παιδιά και θάπρεπε να ναι ελεύθεροι , ασφαλείς και προσβάσιμοι σε όλους τους πολίτες. Η απορία μου ήταν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; Χαίρομαι για την πρωτοβουλία [συλλογής υπογραφών] και τη συνυπογράφω: ΈΞΩ τα μηχανάκια από το Άλσος."


Για το θέμα υπάρχουν αναφορές από πολίτες πως ενημερώθηκαν, από τον δήμο Αιγάλεω ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτή την κατάσταση, καθώς είναι θέμα της τροχαίας.

Η αγανάκτηση πάντως είναι έκδηλη από πολλούς πολίτες, που περιμένουν επιτέλους κάποιον να αναλάβει τις ευθύνες πριν συμβεί κάτι πολύ δυσάρεστο.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας