Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λάμπρος Σκλαβούνος: Καλούμε το Δήμαρχο να πιέσει την κυβέρνηση έτσι ώστε να ενισχυθεί το υποκατάστημα του ΙΚΑ (στην οδό Περικλέους)

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2021

 

Οι ερωτήσεις της παράταξης Αιγάλεω Νέα εποχή στο δημοτικό συμβούλιο στις 22/4/21 περιστράφηκαν σε δύο άξονες.
Πρώτο η υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης, που διασχίζουν την πόλη και δεύτερο η κατάσταση στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ (στην οδό Περικλέους)

Η ανακοίνωση της παράταξης:


ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

1. Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχαμε ζητήσει να μπει ως θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο η υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης, που διασχίζουν την πόλη μας, σε συνεδρίαση δια ζώσης. 

Επειδή απ΄ ότι φαίνεται οι συνεδριάσεις δια ζώσης αργούν πολύ ακόμα και καθώς ο χρόνος περνάει και είναι σε βάρος των ενεργειών για την υπογειοποίηση ζητάμε να μπει ως θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων εφόσον χρειαστεί.

Η Διοίκηση καθώς και οι άλλες παρατάξεις αποδέχτηκαν το αίτημά μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να τεθεί θέμα συζήτησης και λήψης αποφάσεων για το σοβαρό αυτό ζήτημα για το οποίο θα προτείνουμε μεταξύ άλλων, όπως αναφέρουμε και στο Δελτίο Τύπου στην εφημερίδα (14-04-2021) και στην ιστοσελίδα της παράταξής μας (17-04-2021) να ορισθεί μια επιτροπή με μέλη από όλες τις παρατάξεις του Δήμου μας. 

Σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν όλες οι παρατάξεις, ώστε η επιτροπή να είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό όλων των απαραίτητων ενεργειών.


2. Η κατάσταση στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ (στην οδό Περικλέους) είναι πάρα πολύ δύσκολη εξ αιτίας της έλλειψης προσωπικού. Ταλαιπωρούνται για μήνες ή και χρόνια πάρα πολλοί συμπολίτες μας γιατί δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων.

Καλούμε το Δήμαρχο να ενεργήσει και να πιέσει την κυβέρνηση έτσι ώστε να ενισχυθεί το υποκατάστημα με περισσότερους υπαλλήλους προκειμένου να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας.


Ο Δήμαρχος μας απάντησε ότι ήδη έχει κάνει ενέργειες και θα συνεχίσει να κάνει, έτσι ώστε να βοηθήσει στη λύση αυτού του προβλήματος.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας