Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μουσικές εκδηλώσεις για την Ημέρα Μουσικής στον Δήμο Αιγάλεω 23/06/2021

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2021

 

Από τον Δήμο Αιγάλεω ανακοινώθηκαν δυο εκδηλώσεις, στο Άλσος Αιγάλεω στις 8.00 το βράδυ με τη Φιλαρμονική και στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (μετρό Αιγάλεω) στις 08.30 με τους Θάνο Γεωργούλα και  Πάνο Δέρβο «Πνοές και Πλήκτρα: 

Θα μπορούσαμε άραγε να φανταστούμε μια ημέρα στην καθημερινότητά μας χωρίς έστω και τον τυχαίο ήχο ενός τραγουδιού, χωρίς έστω και τις φευγαλέες νότες από το ράδιο στο αυτοκίνητο ή από την τηλεόραση;

 

Πώς θα ήταν άραγε οι σχέσεις των ανθρώπων εάν δεν υπήρχε ένα τραγούδι να τις εκφράσει, τον έρωτα για παράδειγμα, ή την απογοήτευση;

 

Η μουσική λοιπόν είναι μια γλώσσα, ένας σημαντικός τρόπος έκφρασης των ανθρωπίνων σκέψεων και συναισθημάτων.

 

Ο Μάνος Χατζιδάκις είχε πει κάποτε για τη μουσική: «Αποτελεί κοινωνικό λειτούργημα, γιατί το τραγούδι μας ενώνει μέσα σε ένα μύθο κοινό, κι όπως στο χορό ενώνουμε τα χέρια μεταξύ μας για ν΄ ακολουθήσουμε ίδιες ρυθμικές κινήσεις, έτσι και στο τραγούδι ενώνουμε τις ψυχές μας».

 

Ημέρα Μουσικής και στον δήμο μας συμμετέχουμε την Τετάρτη 23 Ιουνίου με δυο εκδηλώσεις, στο Άλσος Αιγάλεω στις 8.00 το βράδυ με τη Φιλαρμονική και στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (μετρό Αιγάλεω) στις 08.30 με τους Θάνο Γεωργούλα και  Πάνο Δέρβο «Πνοές και Πλήκτρα”.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας