Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

O Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω ξεκινά τα δια ζώσης μαθήματα

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021



Αγαπητοί Φίλοι,

Για ακόμη μια χρονιά, ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας απέναντι στην πανδημία του Covid-19, ξεκινά τα δια ζώσης μαθήματα για το νέο σχολικό έτος.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν βρίσκονται ήδη υπό διαμόρφωση ενώ θα εξεταστεί και η περίπτωση λειτουργίας τμημάτων εξ αποστάσεως αν υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο ή αν οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Τα δια ζώσης μαθήματα θα διεξαχθούν ακολουθώντας τα προπονητικά υγειονομικά πρωτόκολλα (όπως θα ισχύουν κάθε φορά) που εγκρίνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο:

- Οι εμβολιασμένοι σκακιστές και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (ανεξαρτήτως ηλικίας) συμμετέχουν στα μαθήματα προσκομίζοντας αντίστοιχα το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης.

- Οι μη εμβολιασμένοι σκακιστές μέχρι 17 ετών (γεννημένοι από το 2004 και μετά) συμμετέχουν στα μαθήματα με ένα (1) εβδομαδιαίο self test.

- Οι μη εμβολιασμένοι σκακιστές από 18 ετών και άνω (γεννημένοι από το 2005 και πριν) συμμετέχουν στα μαθήματα με ένα (1) εβδομαδιαίο rapid test.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον κ. Ανδρέα Ρηγάτο (6972-214418) και τον κ. Γιώργο Κατρίτση (6906-569042) ή μπορούν να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία που αφορά τις δραστηριότητες του σωματείου μπορείτε να επισκέπτεσθε το ιστολόγιο του σωματείου στη διεύθυνση: http://so-aigaleo.blogspot.gr ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα: 6906-569042 (κ. Κατρίτσης), 6972-214418 (κ. Ρηγάτος), 6947-729930 (κ. Σπυρακόπουλος), 210-5910421 (εντευκτήριο Σ.Ο.Αιγάλεω, Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας)).

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας