Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Πρόεδρος της Πολωνικής Βουλής Elzbieta Witek επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω όπου φιλοξενείται το Πολωνικό Σχολείο της Ελλάδας.

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμος Αιγάλεω έχει αναπτύξει μια άριστη συνεργασία στους τομείς της παιδείας και του πολιτισμού με τα μέλη της πολωνικής κοινότητας της Αθήνας. Από τη φετινή σχολική χρονιά τα μαθήματα του σχολείου, «Ζίγκμουντ Μινέικο», φιλοξενούνται στο κτίριο του 1ου δημοτικού, το οποίο επισκέφτηκε η Πρόεδρος της Πολωνικής Βουλής, Elzbieta Witek. Τη συνόδευαν η Υπουργός Επικεφαλής της Καγκελαρίας της Βουλής, Agnieszka Kaczmarska, ο Πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα, Artur Lompart, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος της Πολωνίας στην Ελλάδα, Jan Kurdziałek και η διευθύντρια του πολωνικού σχολείου Anna Sardis.

Την κυρία Witek υποδέχτηκαν στο σχολείο ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Ασημακόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας του δήμου Νίκος Καββαδίας. Οι μαθήτριες και οι μαθητές (περισσότερα από 300 παιδιά φοιτούν στο σχολείο) είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη γιορτή με τραγούδια και χορούς, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Στις αίθουσες του σχολείου έχει τοποθετηθεί πλούσιο βοηθητικό υλικό, όπως προτζέκτορες τελευταίας τεχνολογίας και διαδραστικοί πίνακες που διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό, ταυτόχρονα, το έργο των δασκάλων και των μαθητών και του Πολωνικού σχολείου και του 1ου Δημοτικού Αιγάλεω.
Τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, την Παρασκευή από τις 16:30 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:30 έως τις 16:00. 

 








 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας