Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Αιγάλεω: Βράβευση σχολείων για τη συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2021

Στο πλαίσιο της συμμετοχής των σχολείων σε δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω για την εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Κινητικότητας, ο Δήμαρχος, Γιάννης Γκίκας, βράβευσε το 3ο και το 17ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας, που συμμετείχαν στη δράση «Σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικών projects με θέμα Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους», η οποία υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2020-2021.


Παρόλες τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία στα εκπαιδευτικά δρώμενα, οι δύο αυτές σχολικές μονάδες κατάφεραν να υλοποιήσουν με εξαιρετική επιτυχία εκπαιδευτικά projects με τίτλους: «Την πόλη μου αγαπώ με ποδήλατο κυκλοφορώ», το 17ο Νηπιαγωγείο και «Πράσινη μετακίνηση», το 3ο Νηπιαγωγείο.


Τα σχολεία βραβεύτηκαν βάση των λειτουργικών αναγκών τους και γι’ αυτό έλαβαν έναν προτζέκτορα και εκπαιδευτικά παιχνίδια αντίστοιχα.

Η δράση επαναλαμβάνεται και φέτος με θέμα: «Μετακινούμαστε βιώσιμα. Μένουμε υγιείς», στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν και πάλι σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγάλεω.






Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας